Italiaanse herenkleding om je stijl een boost te geven

Slim shoppen

Of je het nu leuk vindt of niet, de indruk die anderen van je hebben wordt grotendeels bepaald door wat je draagt. Nu kun je dit als vervelend ervaren, maar je kunt het ook omdraaien: door te investeren in een paar goede items, zeg je iets positiefs over jezelf. Op het werk straal je in de juiste kleren meer geloofwaardigheid en competentie uit. Je zult zien dat mooie kleren je eigenlijk op elk vlak gunstige beïnvloeden.

Winterjassen draag je (zeker in de koude maanden) vaker dan je andere kledingstukken. Het is dus sowieso een goed idee om in een mooi exemplaar te investeren. Eigenlijk kun je je hele garderobe op deze manier benaderen. Een goed T-shirt dat lang meegaat, is waardevoller dan een handvol exemplaren die binnen de kortste keren versleten zijn. Hetzelfde geldt voor mooie jeans, een overhemd – en zo kun je nog wel een tijdje doorgaan. Op de lange termijn bespaar je door zo te shoppen veel geld en bouw je een garderobe op van basics die altijd kunnen. Dat je met jouw goed gekozen kleren een goede indruk achterlaat, is natuurlijk mooi meegenomen.

Zeg het met kleding

Bij Style Italy is stijl ontzettend belangrijk, en dat bij Style Italy vind je dit. Dat is wel fijn als je op zoek bent naar goede kleding. Het mooiste is natuurlijk als de items die je bij elkaar shopt bij jouw persoonlijkheid en levensstijl passen. Ieder kledingstuk heeft eigenlijk zijn eigen persoonlijkheid, die met die van jou moet matchen. Ben je bijvoorbeeld altijd in beweging? Dan kan een no-nonsense parka iets voor jou zijn. Sta je graag in het middelpunt van de belangstelling (door opvallende designs of kleuren te dragen) of hou je het liever subtiel? Allemaal belangrijke dingen om te overwegen. Vergeet niet om in de gaten te houden wanneer de sale begint. Je wilt de beste koopjes natuurlijk niet mislopen!

Terug naar overzicht