3 tips voor shoppen tijdens de zomersale

De zomer is nog maar net begonnen en de eerste zomersales zijn alweer begonnen. Je hoort ons niet klagen, want stiekem is dit ieder jaar weer genieten. Ooit maakte je de fout om bij het uitkomen van de eerste collecties direct al alle aankopen te doen. Inmiddels weet je dat je gerust kunt wachten tot de zomer (of de winter) echt begint en dan pas je slag te slaan. Zo bespaar je al snel twintig tot dertig procent van de kosten op ieder kledingstuk! Dat is niet alleen mooi meegenomen, maar zo kun je ook nog eens kiezen voor een extra shirtje of rok van jouw favoriete merken. De zomergarderobe is zo snel gevuld.

Ben jij al klaar voor de zomersale? En kan je niet wachten om kleding van je favoriete merken zoals bijvoorbeeld by-bar voor een leuk prijsje op de kop te tikken? Dan is het shoppen geblazen de komende weken! En dankzij de volgende 3 tips wordt dit echt een feestje.

1. Geduld is een schone zaak

Heb je een fantastische rok zien liggen en kan je niet wachten om deze te kopen? Wacht dan alsjeblieft nog heel even. De meeste winkels beginnen rond deze tijd met de eerste sale. Hierbij gaat het vaak om een percentage van ongeveer twintig procent korting. Er zijn echter ook winkelketens die hier relatief laat mee zijn. In juli is vrijwel overal wel sale te vinden. Kun je nu dat rokje nog niet kopen met korting? Dan is dit over enkele dagen of weken misschien wel het geval. Geduld is een schone zaak en bespaart je in dit geval ook nog eens heel wat extra geld.

2. Schrijf je in voor nieuwsbrieven

Shop je graag online? Dan is het slim om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van jouw favoriete winkelketen. Dan hoor jij doorgaans als één van de eersten wanneer de sale begint en of deze misschien al begonnen is. Soms krijgen mensen die staan ingeschreven voor de nieuwsbrief zelfs nog een extra kortingscode. Zo bespaar je nóg meer. Altijd de moeite waard om je hier eens voor in te schrijven. Dan ben je immers niet alleen direct op de hoogte van alle lopende acties, maar laat je ook niet onnodig veel geld liggen.

3. Vraag het aan het winkelpersoneel

De meeste grote winkelketens mogen niet direct vertellen wanneer de fashion sale begint. Dit geldt echter meestal niet voor de medewerkers. Zij zijn op de hoogte van de sale en de meesten willen dit ook best wel met je delen. Trek dan ook gerust de stoute schoenen aan en vraag het. Misschien vertellen ze het, misschien ook niet. Grote kans dat je echter met meer informatie naar huis gaat en er volgens voor kan zorgen dat je op de dag waarop de sale start als eerste voor de deur staat. Zo grijp je in elk geval zeker niet mis en maak je jouw garderobe binnen mum van tijd compleet.

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?