5 keer tassen bedrukken voor een blijvende indruk

Sinds de plastic tasjes niet meer zo populair zijn, zijn veel mensen op zoek naar mooie alternatieven. Als ondernemer kun je hier goed op inspelen. Bijvoorbeeld door katoenen tasjes uit te delen onder je klantenkring. Dit natuurlijk het liefst met jouw/jullie logo mooi bedrukt op de tasjes. Gratis reclame is namelijk vrijwel altijd een goed idee. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan gauw verder.

Katoenen tas

Een ‘goude oude’ is natuurlijk de katoenen tas. Katoenen tassen komen in allerlei maten en worden dan ook vaak als reclamemiddel gebruikt. Meestal zijn ze goed te wassen zonder dat het logo hierdoor verdwijnt, maar ga dan wel voor een drukker die een kwaliteitsproduct kan bieden. Katoenen tassen kunnen daarnaast vaak in allerlei kleuren geverfd worden. Dit staat natuurlijk leuk en valt ook nog eens beter op.

Non-woven tas

Een iets minder bekende is de non-woven tas. Non-woven is, zoals de naam doet vermoeden, niet geweven en wordt gemaakt door vezels rechtstreeks tegen elkaar aan te drukken. Dat hele proces omschrijven zou voor deze tekst een beetje ver gaan. Belangrijker is het resultaat, namelijk: een hele sterke tas die ook heel goed tegen een stootje kan. Zo is deze stof bestand tegen slijtage en kunnen ze daardoor nog jaren gebruikt worden. Wel zo fijn.

Vilten tas

Wil je een tas maken die luxe en warmte uitstraalt? Hierbij is niet alleen de kleurstelling belangrijk, maar natuurlijk ook de stof. Een hele geschikte kandidaat hiervoor is dan ook de vilten tas. Deze stof voelt namelijk erg zacht aan op de huid en zal dan ook vaak worden ingezet door kleding- en interieurzaken om een chiquere uitstraling te geven.

Jute tas

Ben je op zoek naar materiaal dat echt duurzaamheid uitstraalt? Ga dan voor jute tassen. Deze tassen kunnen goed bedrukt worden en hebben de minste schadelijke effecten op het milieu. Bovendien zijn jute tassen ook nog eens heel stevig en zullen ze niet gauw breken. Ideaal dus als je een grotere tas wilt laten bedrukken die ook goed bruikbaar is voor zwaardere boodschappen.

Jouw logo op deze tas?

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er ruime mogelijkheden voor het bedrukken van tassen. Zeker nu er betaald moet worden voor een plastic tas is het fijn om mensen op voorhand van een mooie shopper te voorzien. Wil je jouw of jullie logo ook op zo’n mooi tasje laten zetten? Bij Rotimshop.nl vind je ruime mogelijkheden voor ieder bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vilten- of canvastas waar gratis reclame mee gemaakt kan worden. Zo ben je verzekerd van een blijvende (in)druk.

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?