Als je de huidverzorgingsproducten in je ochtendroutine wilt verkleinen, overweeg dan om BB-cream te proberen. Ook wel bekend als smetbalsem of schoonheidsbalsem, is BB-cream een make-up product geformuleerd met huidverzorgingsvoordelen zoals hydratatie, anti-verouderingseigenschappen en SPF-bescherming.

Weet je niet zeker of BB-cream geschikt voor je is? Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen, plus een aantal productaanbevelingen om je op weg te helpen.

Wat zijn de voordelen van BB-cream?

De beste manier om BB cream te omschrijven? Het is een ‘all-in-one’ product voor je huid. In één fles krijg je de voordelen van twee of drie verschillende producten. Dit betekent dat je niet alleen tijd bespaart, maar ook geld. Enkele andere voordelen van BB-cream zijn:

Met BB-cream kun je je schoonheidsroutine vereenvoudigen

Bij de meeste BB-creams worden de afzonderlijke functies van gewone huidverzorgingsproducten zoals zonnebrandcrème, primer, concealer, moisturizer, illuminator en in sommige gevallen foundation gecombineerd in een enkele, romige tube-achtige applicatie; je kunt afscheid nemen van een tijdrovende ochtendschoonheidsroutine en het moeilijkste deel van de dag vereenvoudigen! Voor veel mensen is deze vereenvoudiging van hun dagelijkse schoonheidsroutine en de tijdwinst die het bespaart alleen al reden genoeg om BB-cream te gaan gebruiken.

BB-cream hydrateert je huid

BB-creams zijn universeel uitgerust met sterke hydraterende eigenschappen om je gezicht 24 uur per dag te hydrateren. Dit zorgt voor een veel gladdere huid, vertraagt de tekenen van veroudering en stelt je in staat make-up met meer gemak aan te brengen, voor een eleganter resultaat!

Eenvoudige toepassing

Naast hun veelzijdigheid, zijn BB creams ook eenvoudig aan te brengen en kunnen ze door bijna iedereen snel aan elke routine worden toegevoegd. Je hoeft niet de chicste borstel te gebruiken om het op je gezicht te krijgen, en er is ook niet veel finesse voor nodig om het precies goed te krijgen.
Gebruik alleen de warmte van je vingers om de crème aan te brengen, zodat zoveel mogelijk ervan kan intrekken.

De beste BB-cream

Natuurlijk heeft iedereen een ander huidtype, dus er is niet voor iedereen één perfect merk. Afhankelijk van je huidtype kan de beste BB-cream variëren. Enkele voorbeelden van onze favoriete merken die zeker het proberen waard zijn, zijn NOVEXPERT, Payot, Embryolisse en Thalgo. Zorg ervoor dat je altijd de beschrijvingen en recensies van elk specifiek product leest, om het perfecte merk voor jouw huidtype te vinden!
 

Terug naar Beauty
Uw advertentie hier?