Breng sfeer in je tuin!

Met  de cortenstaal creëer je snel gezelligheid in je tuin. Cortenstaal heeft een warme kleur en uitstraling. Er zijn vele tuinartikelen beschikbaar in cortenstaal. Denk hierbij aan brievenbussen, buitenverlichting en bloembakken. Wie van sfeer in de tuin houdt kiest al snel voor de warme sfeer van cortenstaal. Cortenstaal bestaat uit een metaallegering bestaande uit ijzer met koper, nikkel chroom, fosfor en silicium. Cortenstaal tuinartikelen zijn daardoor zeer sterk. Cortenstaal wordt veel gebruikt door tuinarchitecten omdat het na plaatsing geen onderhoud meer nodig heeft. De roestige kleur van cortenstaal maakt het heel bijzonder. De oranje bruine kleur van een cortenstaal plantenbak heeft een warme sfeer en uitstraling.

Cortenstaal is erg duurzaam en milleiuvriendelijk. Daardoor is het uitstekend geschikt voor buiten in de tuin en in de openbare ruimte. Cortenstaal heeft geen onderhoud nodig. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken nadat het geplaatst is in je tuin. TuinExtra heeft een breed assortiment buitenblampen. brievenbussen, bloembakken van cortenstaal, maar ook van andere materialen zoals antraciet kunststof, gecoat aluminium, beton en teak hardhout.

Cortenstaal plantenbak

Cortenstaal is dus geschikt voor bloembakken. Onderhoud is bij cortenstaal plantenbakken niet nodig. Cortenstaal heeft geen coating, de verf kan er dus niet afgaan. Wel heeft cortenstaal direct een warme uitstraling vanwege de warme bruine kleur. Daarom geeft een bloembak van cortenstaal direct een warme sfeer rondom je huis, bijvoorbeeld in je zithoek. En dat wil je toch? TuinExtra heeft diverse cortenstaal tuinproducten. Cortenstaal plantenbakken zijn er in vele afmetingen en vormen. Zowel vierkante, ronde als rechthoekige plantenbakken van cortenstaal. Van hele kleine bloembakken van 40 x 40 x 40 cm tot zeer grote bloembakken van 2 x 2 meter. En diverse verschillende afmetingen ertussenin uiteraard. Teveel om op te noemen. De cortenstalen plantenbak wordt door de vervoerder van TuinExtra gratis bij je afgeleverd als je in Nederland of België woonachtig bent, je hoeft er dus niet mee te sjouwen.

Cortenstaal brievenbussen

Voor bij je huis is er een ruim aanbod brievenbussen van 2 milimeter dik cortenstaal verkrijgbaar. Brievenbussen voor aan de muur en kolom brievenbussen vrijstaand voor aan de oprit. Maar ook pakketbrievenbussen welke handig zijn voor de ontvangst van zowel pakketjes en post: onder andere de modellen Noord Holland, Groningen, Pakun, collu en Giftu. Je kunt pakketjes ontvangen als niet thuis bent en hoeft niet meer achter je pakket aan naar een postkantoor of naar je buren.

Cortenstaal buitenlamp

TuinExtra Kaatsheuvel maakt diverse modellen cortenstalen buitenlampen. Van de kleine Oslo serie tot de massieve Le Havre. Plus de populaire vierkante Manhattan buitenlampen. Alle buitenlampen zijn er in diverse hoogtes zodat je altijd de hoogte kunt bestellen welke je nodig hebt in jouw tuin. Van de Milano, Oslo en Manhattan zijn ook wandlampen voor aan de muur te krijgen. Daarnaast is TuinExtra dealer de cortenstalen LED buitenlampen van Gardd, zowel in de webshop als de showroom in Kaatsheuvel.

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?