De 5 voordelen van seksspeeltjes

Een seks speeltje wordt gebruikt tijdens een vrijpartij voor het toevoegen van extra stimulerende prikkels. Vooral voor vrouwen kan dit een fijne toevoeging zijn met of zonder partner. Zo hebben wij vrouwen net even die extra paar centimeters nodig of een fijne trilling om volledig tot een orgasme te komen. En daarbij is het natuurlijk ook gewoon lekker. Wel je meer weten waarom seksspeeltjes een prima toevoeging voor je seksuele plezieren zijn? Lees hieronder dan onze 5 voordelen van seksspeeltjes. 

Voordeel 1: Meer zin in seks

Je hebt als vrouw soms zoveel aan je hoofd, dat het laatste waar je aan denkt seks is. Wanneer je partner zin heeft, probeer je hier al snel onderuit te komen omdat je hoofd er gewoon echt niet naar staat. Maar juist op die momenten kun je wel een goeie vrijpartij gebruiken waardoor je even helemaal nergens aan denkt en op gaat in het moment. Met een seksspeeltje zoals een vibrator worden je erogene zones eens anders geprikkeld. In plaats van dat je lichaam (en mind) zin moet maken, begint het gevoel eens ergens anders. Je wordt seksueel actief, krijgt zin om te vrijen en ineens klinkt dat aanbod van je al opgewonden partner niet zo verkeerd. 

Voordeel 2: Goed voor je seksspieren

Je seksspieren? Ja je hoort het goed. Je bekkenbodem wordt ook wel je seksspieren genoemd. Je bekkenbodem bepaalt dan ook voor een groot deel hoe intens je orgasmes worden. Zijn je bekkenbodemspieren verslapt door het ouder worden of een zwangerschap? Dan kun je moeite hebben met het krijgen van een orgasme. Dankzij seksspeeltjes zoals vaginale balletjes kun je deze spieren trainen en weer genieten van een goed orgasme. 

Voordeel 3: Blijf spannend voor je partner

Mannen zijn van nature jagers en hebben ook op seksueel gebied af en toe eens een leuke uitdaging nodig. Dit kun je doen door af en toe eens een nieuw setje lingerie te kopen waarmee je je partner verrast, maar het is ook een optie een seksspeeltje aan te schaffen. Verras je partner en speel voorafgaand de vrijpartij met een seksspeeltje zoals een reuze dildo. Wanneer je partner in de stemming is van deze porno-achtige performance is het tijd voor jullie samen. 

Voordeel 4: Orgasmes

Niet voor iedere vrouw is het krijgen van een orgasme vanzelfsprekend. Zo hebben sommige moeite met het krijgen van een orgasme bij penetratie. Een seksspeeltje is in dit geval ideaal om nog net even wat extra stimulatie aan de clitoris te geven. Dankzij deze extra prikkeling wordt het vele malen makkelijker je hoogtepunt te bereiken.

Voordeel 5: Verbeteren van jullie seksleven

In een sleur terecht komen waar de seks iedere keer hetzelfde is, ja dat kan gebeuren als je al een hele tijd samen bent met je partner. Overweeg dan eens om een seksspeeltje toe te voegen aan jullie seksleven. Je zult merken dat jullie vrijpartij veranderd, spannender wordt en jullie je beide op een intieme manier aan elkaar blootgeven. Hierdoor breng je dat stukje intimiteit weer terug die soms nog wel eens verloren gaat tijdens een relatie. 

Hebben we je al overtuigd een seksspeeltje aan te schaffen? 

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?