De leukste instaproof foto locaties in Amsterdam 

Ben jij altijd bezig met het zoeken naar de beste insta-waardige locaties om foto's te maken? Dan ben je zeker niet de enige! Zeker op plekken die nou eenmaal gemaakt zijn om op Instagram te zetten zien we mensen model staan met hun foodbowl inclusief de mooie achtergrond. Vooral onze hoofdstad Amstedam is uiterste geschikt voor het maken van de mooiste foto's.

Ben jij nou echt benieuwd naar de beste fotospots in Amsterdam? Lees dan snel verder!

De beste instagram locaties in Amsterdam

Sticky Fingers Amsterdam

Zoete gebakjes en en drankjes doen het altijd goed. Vooral als het interieur van Sticky Finger lekker roze kleurt. Hier een foto tussen al het roze en lekkers maken past helemaal bij jouw instaprofiel.

De grachten

Misschien een hele simpele maar niet te vergeten plek: de grachten zijn een van de meest bekende fotospots in Amsterdam. Een foto van jou met op de achtergrond de grachten en een stukje brug is niet alleen een foto trend maar staat ook gewoon leuk in je feed!

Bar Botanique

Deze Bar Botanique behoort tot een van de leuke fotospots in Amsterdam. De bar is met een tropische feeling ingericht. Ideaal wanneer dit wel bij je insta thema past maar je eventjes geen toekomstige vakantie op de planning hebt staan.

Roemer Visscherstraat

In deze straat zijn zeven huizen met ieder een eigen aparte bouwstijl te vinden. Deze huizen zijn ideaal voor het 'spontaan' nemen van een insta-waardige foto. Neem eens een kijkje bij een van deze zeven instagram locaties in Amsterdam.

Kipton De Witt

Dit hotel is sowieso al een instagram-proof plek. De neonsigns die hier te vinden zijn maken het nog eens helemaal af. Misschien ben jij de 'and breathe' oranje neon sign wel al eens tegen gekomen op Instagram. Een echte liefhebber onder ons!

Mama Kelly

Weer een fantastische plek in Amsterdam waar jij de mooiste roze gekleurde foto's maakt. Dit restaurant heeft eigenlijk geen uitleg nodig.. je moet het gewoon een keertje zien! Heb jij wel ruimte in je feed voor een girly chic roze foto? Vooral deze plek eens bezoeken!

Dit was nog maar een kleine selectie uit alle instagram locaties in Amsterdam. Neem een dagje vrij en bezoek een van deze te gekke locaties voor een mooie foto OF ga zelf opzoek naar de mooiste fotospots in Amsterdam!

 

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?