De chique uitstraling van PVC visgraat

Een vloer van PVC visgraat is voor veel mensen een droom die uitkomt. Een vloer met een visgraat motief geeft een hele chique uitstraling en een lijnenspel waar je je maar moeilijk van kunt losmaken. Vroeger was een visgraat motief alleen mogelijk door te kiezen voor een massief houten vloer. Dat waren hele kostbare vloeren, waar je echter vele tientallen jaren plezier van kon hebben. Behalve de wat lagere prijs heeft een PVC visgraat nog bijkomende voordelen. Doordat PVC in elke kleur en elk patroon kan worden gemaakt, kun je bij PVC visgraat ook kiezen voor revolutionair nieuwe ontwerpen. Daarmee kun je echt de show stelen.

Leggen is specialistisch werk

Het leggen van een PVC vloer in een visgraat is een ware puzzel. Vooral als er wordt gekozen voor smalle stroken kan het een ingewikkeld zoekplaatje worden. Het is dan ook niet voor niets dat wordt afgeraden om een PVC visgraat als klusser zelf te leggen. De kans is groot dat er fouten worden gemaakt, en die zijn nauwelijks te herstellen. Een bijkomend voordeel van het laten leggen van een PVC vloer, is dat er garantie kan worden gegeven op de kwaliteit van het leggen van de vloer. Mocht er kort na het leggen een fout ontstaan, dan zal die door de vakmensen gratis worden hersteld.

Alternatieve vloeren

Het is in elke woning mogelijk om een PVC vloer te laten leggen, maar soms moet er eerst geëgaliseerd worden. Dat is vervelend, maar geen onoverkomelijk bezwaar. Want ook met Quickstep laminaat is het mogelijk om modieuze vloeren te leggen. Net als PVC is Quickstep laminaat heel gemakkelijk te onderhouden. De kwaliteit is zo goed dat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Een voordeel van Quickstep laminaat is, dat deze vloeren duurzaam worden geproduceerd. Er hoeft zelfs geen enkele boom te worden gekapt om dit laminaat te kunnen maken, want er wordt afvalhout als grondstof gebruikt.

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?