De leukste apps om tijd te doden

De zomer staat weer voor de deur en dat staat garant voor vele leuke momenten; van vakanties tot festivals, we nemen het er allemaal even lekker van! De minder leuke kant van al dit zomergeweld vergeten we graag. Van muggen tot klamme nachten, we vergeten ze aan het eind van de zomer acuut wanneer het weer omslaat. Een nadeel van de zomer waar we dit jaar écht niet omheen kunnen, dat is wachten. Láng en veel wachten. Of het nu op Schiphol in de rij voor de douane is of op de Franse snelwegen. Na jaren van lockdowns en negatieve reisadviezen zijn we massaal zó blij dat we de weg weer op mogen, dat we het lange wachten voor lief nemen. Bereid je hierop voor en download nu deze apps om er zeker van te zijn dat jij die saaie uurtjes eenvoudig door komt.

Ruim op!

Oke, we geven eerlijk toe dat dit geen app is maar wel een klusje wat zich perfect leent voor een lange file in Zuid-Frankrijk. Zeker wanneer jij wel een goed toestel met perfecte camera hebt zoals de Samsung Galaxy A33 5G maar geen databundel voor het buitenland is dit een slimme tip. Namelijk het opruimen van je foto’s op je telefoon.

Je zult er versteld van staan hoeveel overbodige foto’s je de afgelopen tijd hebt gemaakt én hoeveel onzin afbeeldingen je toegestuurd hebt gekregen. Dit opruimen zorgt voor een overzichtelijke collectie foto’s en extra vrij geheugen op je telefoon. Niet leuk om te doen, maar wel efficiënt en je bent er achteraf blij mee!

Reddit!

Een app waar verslavingsgevaar op de loer ligt, namelijk Reddit! Dit is een app wat een soort online forum is waar mensen (anoniem) vragen en kwesties kunnen delen. Dit is allemaal ingedeeld per onderwerp en/of dilemma. Hierop reageren mensen en ontstaat er een gesprek. In tegenstelling tot andere fora is het een beschaafd medium waar mensen niet bij voorbaat al belachelijk worden gemaakt.

Ook kun je zelf dilemma’s droppen of gewoon grappige vragen stellen. Kortom, zeer vermakelijk en soms ook nuttig. De app werkt op bijna alle telefoons, dus ook wanneer je een ouder toestel met een Sim only abonnement hebt kun je hier je tijd mee doden.

Maps.me

Nog een goede tip wanneer je op het punt staat om op reis te gaan en je lang aan het wachten bent. Download dan de offline kaarten van jouw bestemming op de app Maps.me. Dit is wellicht de beste app voor offline kaarten met zeer up-to-date kaarten en hotspots.
Niet alleen autowegen maar zelfs wandelpaden worden hierop meegenomen. Ook kun je je locatie, zelfs offline, live tracken. Ook kun je plekken die je nog wilt bezoeken markeren. Kortom, een app die perfect is voor de voorpret!

Laat die saaie uren niet met lang wachten en ergernis aan je voorbijgaan. Ga lekker voor leuke tijdsbesteding en voor je het weet vliegt de tijd voorbij!

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?