De leukste bestemmingen tijdens de kerst

Het is weer bijna tijd voor de mooiste tijd van het jaar: Kerstmis. Prachtige versierde kerstbomen, verlichte winkelstraten, heerlijke maaltijden en we genieten massaal van alle liefde die iedereen naar elkaar uitstraalt. Kerstmis is de mooiste tijd van het jaar, maar voor wie eens iets anders wilt tijdens de kerst dan familieverplichtingen en jaarlijkse feesten, hebben wij alternatieve bestemmingen die jouw kerst onvergetelijk maken. 

New York, Amerika – shoppingwalhalla

De droombestemming voor iedereen: New York. Deze geliefde bestemming wordt jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht. Niet gek, want New York is een fantastische reisbestemming. Reis tijdens de kerstmaand december naar New York waar je een magische kerstsfeer te wachten staat. Bezoek de wereldberoemde Rockefeller kerstboom, de kerstboom met meer dan 50.000 (!) lichtjes én shop till you drop in de geliefde winkelstraat: Fifth Avenue. De hele stad wordt adembenemend mooi versierd, overal in de stad wordt er gezongen en zijn er andere vormen van entertainment. New York behoort zeer zeker tot een van de mooiste en leukste kerstbestemming ter wereld!

London, Engeland

Ga op vakantie naar Londen met de kerst. De binnenstad van London wordt omgetoverd tot een groot lichtjesfestijn tijdens de kerstperiode. Er zijn in London zo ontzettend veel gezellige kerstmarkten. Zo veel dat je bij een verblijf van één week, maar de helft van de kerstmarkten gezien hebt. Het bekendste warenhuis van Londen is door het jaar heen al een enorme toeristentrekker, maar tijdens de kerst wordt Harrods omgetoverd tot ultieme kerst warenhuis: shoppen! Beleef winter wonderland tijdens de kerst in Londen.

Disneyland, Frankrijk

Het klinkt cliché: naar Disneyland Parijs op vakantie met de kerst. Toch blijft Disneyland ontzettend leuk om tijdens de kerstdagen te bezoeken. Disneyland zet een warme kerstsfeer neer waarbij al je favorieten cartoonfiguren de show stelen. Onderweg naar een van de vele attracties zul je je ogen uitkijken door de uitgebreide kerstversieringen in de vorm van kerstbomen en schitterende decoraties. Een kerst in Disneyland, is een herinnering voor altijd!

Moskou, Rusland

De Russen staan bij vele niet hoog in het vaandel. De Russen komen soms wat nors over, maar we kunnen veel van ze leren wat kerst vieren betreft. De kerstsfeer wordt gecreëerd door kerstlampjes, versierde kerstbomen en kerstmuziek door de hele stad. Door de temperaturen in Moskou voel je de kerstsfeer nog net iets meer, er ligt namelijk ieder jaar sneeuw in Moskou. Kerst vieren in Moskou is een absolute aanrader voor iedere kerstliefhebber.

Zou jij je kerst op een van deze bestemmingen door willen brengen?

Terug naar Travel
Uw advertentie hier?