De leukste stedentrips

Een stedentrip is een onvergetelijke ervaring en het kan altijd! De vraag nu is dan ook niet óf je gaat, maar waar heen?!

Waarom een stedentrip?

Veel mensen hebben maar 1 of hooguit 2 momenten vakantie (in de zomer en in de winter). Maar er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een korte vakantie, namelijk: een stedentrip. Doordat je in een paar dagen een hele stad bezoekt heb je toch het meest uit je vakantie gehaald, en kun je op deze manier vaker weg. Een stedentrip is meestal ook nog eens erg goedkoop, er zijn namelijk een hoop last-minutes en je hoeft er geen eens tijd voor te maken! Ga er eens lekker een weekendje tussen uit!

Populaire bestemmingen

Natuurlijk hebben we ook even de bekendste bestemmingen voor jou op een rijtje gezet:

  • Lissabon: Een prachtige trekpleister in deze Portugese hoofdstad is de Torre de Belem. Je belandt hier echt in een stad met karakter waar je heerlijk kunt shoppen, en kunt genieten van vele culinaire lekkernijen.
  • Barcelona: Als hoofdstad van Spanje, kun je in Barcelona niet alleen terecht voor de meest prachtige kunst en cultuur, er is ook een oneindig aanbod aan winkels, sportmogelijkheden, nachtclubs, en natuurlijk heerlijk eten.
  • Parijs: Parijs is de betoverende hoofdstad van Frankrijk, waar je kan genieten van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden en culinaire eetgelegenheden. Denk hierbij aan de Eiffeltoren, de Notre Dame en het Louvre.
  • Boedapest: Boedapest is dé bestemming voor jou als je graag uit gaat, van festivals houdt, weinig geld wilt uitgeven, en van heerlijk eten houdt. Daarnaast kun je ook nog eens genieten van prachtige bezienswaardigheden.
  • Valencia: Het centrum van de prachtige Spaanse stad heeft alles in huis: van historische gebouwen, tot prachtige pleinen, musea, fonteinen, stadsparken, stadsstranden, en heerlijke restaurants.
  • Berlijn: In deze immens grote stad vind je op elke plek wel wat terug van de enorme roerige geschiedenis.
  • Praag: Praag is een van de mooiste steden van Europa. Als jij geïnteresseerd bent in traditionele cultuur en historie dan ben je hier aan het juiste adres. Je kan hier voor weinig geld genieten van de meest prachtige bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug.
  • New York: 'The Big Apple', oftewel New York. Dit is de meest bekende stad van Amerika. Met een enorm aanbod aan moderne bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld en Time Square kijk je elke dag weer je ogen uit.
  • Londen: je bent in een mum van tijd in de hoofdstad van Engeland, Londen. Hier wordt prachtige traditionele cultuur afgewisseld met een moderne architectuur.
  • Milaan: Dé modestad van Europa, oftewel Milaan. Je kunt hier shoppen tot je er bij neervalt, en genieten van de meest prachtige bezienswaardigheden en architectuur.
Terug naar Travel
Uw advertentie hier?