De nieuwste make-uptrends en hoe je ze kunt toepassen

Make-up is een geweldige manier om je persoonlijkheid te uiten en je beste features te accentueren. Of je nu een fan bent van natuurlijke make-up of juist van opvallende kleuren en glitter, er zijn altijd nieuwe trends en technieken om uit te proberen. In deze blog delen we de nieuwste make-uptrends en hoe je ze kunt toepassen om jouw look naar een hoger niveau te tillen.

Glowy skin

Een natuurlijke, glowy huid is al een tijdje een trend en deze blijft voorlopig nog wel even. Om deze look te creëren, is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en te hydrateren. Gebruik een vochtinbrengende crème en een serum om je huid te voeden en te beschermen. Breng vervolgens een lichtgewicht foundation of BB cream aan en gebruik een highlighter op de jukbeenderen en neusbrug voor extra glow.

Bold lips

Een opvallende lipkleur is dé trend van dit moment. Van felrood tot dieppaars, alles kan en mag. Om deze trend toe te passen, is het belangrijk om je lippen goed te verzorgen en te scrubben. Gebruik vervolgens een lippenpotlood om je lippen te omlijnen en vul ze in met een matte of glanzende lipstick. Houd de rest van je make-up simpel om de aandacht op je lippen te laten liggen.

Graphic eyeliner

Een strakke, grafische eyeliner is een gewaagde trend die veel aandacht trekt. Om deze look te creëren, gebruik je een vloeibare eyeliner om een scherpe lijn langs de wimperlijn te trekken. Je kunt spelen met verschillende vormen en kleuren om een unieke look te creëren. Houd de rest van je make-up simpel om de aandacht op je ogen te laten liggen.

Pastelkleuren

Pastelkleuren zijn niet alleen voor de lente, ze zijn ook een grote trend voor de zomer. Van zachtroze tot babyblauw, pastelkleuren zijn een geweldige manier om je make-up een zachte en romantische uitstraling te geven. Breng een pastelkleurige oogschaduw aan op het hele ooglid en gebruik een donkere eyeliner om je ogen te definiëren. Gebruik een blush in een bijpassende pastelkleur en een lipgloss voor een subtiele, maar opvallende look.

Glitter en metallics

Glitter en metallics zijn niet alleen voor de feestdagen, ze zijn het hele jaar door een trend. Van glinsterende oogschaduw tot metallic lippenstift, deze trend is een geweldige manier om je make-up een feestelijke uitstraling te geven. Breng een glitter eyeliner aan langs de wimperlijn of gebruik een metallic oogschaduw op het bewegende ooglid voor een opvallende look. Combineer met een matte lipkleur om de aandacht op je ogen te laten liggen.

Monochroom

Een monochrome make-up look is een geweldige manier om je make-up op elkaar af te stemmen en een cohesieve look te creëren. Gebruik een blush in dezelfde kleur als je lippenstift en oogschaduw om een samenhangende look te creëren. Houd de kleur subtiel en gebruik verschillende tinten om diepte en dimensie toe te voegen.

Terug naar Beauty
Uw advertentie hier?