De warme deken ook buitenshuis ervaren

Het wakker worden op een koude ochtend in de winter en niet het bed willen verlaten. Of liggen op de bank onder een warm kleedje, momenten die iedereen zich wel voor kan stellen. Het vervelendste is niet dat je er onder uit moet, maar wellicht wel dat je naar buiten moet. Zeker met winterse temperaturen. Maar het is mogelijk om die ‘warme deken’ mee naar buiten te nemen, zodat je ook daar niet onder de koude temperaturen hoeft te lijden.

Verwarmde Kleding

Die ‘warme deken’ is in dit geval verwarmde kleding, namelijk een verwarmde jas. Een jas die inderdaad verwarming afgeeft. Door verschillende verwarmingszones die op tactische punten zijn geplaatst, kan je buiten lopen en het heerlijk warm hebben. Ongestoord een winterse wandeling maken, behoort nu tot de mogelijkheden. 

Hoe werkt een verwarmde jas?

Een verwarmde jas werkt op basis van een powerbank. Deze kan je aansluiten op de jas en dan is het mogelijk om de jas in drie verschillende warmtestanden te zetten. Hierdoor heb je altijd de keuze uit de meest gewenste en bijpassende temperatuur voor het bepaalde doeleinde. Begeef je je in een koud wintersportgebied? Dan kan het raadzaam zijn om op de hogere standen te verwarmen, zodat je geen last hebt van een koude windvlaag. Maar ben je buiten aan het wandelen of fietsen, dan kunnen de lagere standen ook volstaan. Hoe hoger de instelling, hoe warmer de jas wordt, maar uiteraard kost dat ook meer energie. Dus kort gezegd: hoe warmer, hoe minder lang de jas kan verwarmen. De gemiddelde verwarmingsduur ligt tussen de 2 en 8 uur.

Voor welke doeleinden?

De verwarmde jas is breed inzetbaar maar wordt het meest gebruikt door vissers, paardrijders, wandelaars en fietsers. De verwarmde jas is wind en waterdicht en heeft een zachte binnen voering. Hierdoor is de verwarmde jas ook zonder verwarming een fijne jas om te dragen. 

Verschillende mogelijkheden

Op de website van Comfort-Producten.nl is een breed aanbod voor de verwarmde jassen. Zo worden er jassen aangeboden met 5 verwarmingszones, maar ook met 10 verwarmingszones (Dual Heating). Hierdoor kan je altijd de afweging maken welke verwarmde jas het beste bij jouw doeleinde past. Ook zijn er alternatieven die je onder je verwarmde jas kan dragen, wat ook een optie kan zijn als je al in het bezit bent van een goede (winter)jas.

Onderhoud verwarmde jas

De verwarmde jas kan je zelf afnemen met een vochtige doek, om hem in optimale staat te houden. Ook de bijgeleverde powerbanks dienen onderhouden te worden, zeker in tijden wanneer dit minder gebeurt, bijvoorbeeld in de zomer. Als accu’s voor langere tijd leeg worden weggelegd, teren ze in op hun vermogen. Dat herken je misschien wel met je mobiele telefoon. Dus laadt de powerbank eens in de zoveel tijd bij, zo blijven de cellen actief en weet je zeker dat die niet leeg is. Of blijf hem gebruiken, om je telefoon er af en toe mee op te laden.

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?