Dit zijn je mogelijkheden als het gaat om beenmode!

Beenmode is een term in de mode industrie die we de laatste jaren steeds vaker horen vallen. Dit komt doordat men steeds trotser is op de eigen benen deze vanzelfsprekend ook graag wilt laten zien. De diverse vormen van beenmode kunnen de benen mooier uit laten komen, er anders uit laten zien en op de juiste plekken laten accentueren. Omdat beenmode voor iedere vrouw belangrijk is, vertellen we je in deze blog meer over de verschillende opties als het gaat om beenmode!

Panty

De panty is al jarenlang de meest voorkomende vorm van beenmode. De panty is goedkoop, mooi en toegankelijk en hierdoor voor veel vrouwen de gemakkelijkste optie. Doordat je zelf kunt bepalen in welke dikte je de panty koopt kun je ook heel gemakkelijk de mate van doorschijnendheid bepalen. Het grootste nadeel van de panty zit hem in het feit dat deze grotendeels uit moet als je naar het toilet gaat. Dit is niet alleen vervelend, maar kan al snel scheuren veroorzaken. Doordat de panty over het algemeen goed betaalbaar is, maakt dit qua kosten niet uit. Toch is het op de dag zelf natuurlijk nooit leuk als je met een flinke scheur in jouw panty rondloopt. We raden je daarom altijd aan om een extra panty bij je te dragen als je een panty aan hebt!

Hold ups / Stockings

Ondanks de verschillen tussen de hold ups en stockings benoemen we ze in deze blog onder één noemer. Dit komt doordat ze, wanneer je ze onder een jurk of rok draagt, dezelfde uitstraling hebben. De hold ups en stockings verschillen van de panty doordat ze niet het onderbroek stuk van de panty bevatten. Hierdoor kun je veel gemakkelijker naar het toilet en heb je doorgaans stukken minder kans op scheuren. De hold ups en stockings verschillen onderling middels de manier waarop ze omhoog gehouden worden. De hold ups blijven in de positie door de siliconen plakrand aan de binnenkant en de stockings worden omhoog gehouden middels jarretels. Mocht je nu meer willen weten over de verschillende opties als het gaat om beenmode, bezoek dan de website van Nylons and More eens!

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?