Een classy laptoptas voor iedere dag

We zijn steeds vaker onderweg en werken steeds vaker op verschillende plekken. Het is dan ook niet gek dat veel van ons altijd een laptop mee hebben. Die wil je natuurlijk veilig vervoeren, maar je wil er ook stijlvol uit blijven zien. Dat kan met een leren laptoptas dames. Een leren tas is gemaakt om langer mee te gaan, ziet er altijd stijlvol uit en beschermt je laptop bovendien ook goed. Je vindt zulke tassen bij Plevier. Dit is een Nederlands merk dat leren laptoptassen produceert. Je mag dan ook zeker kwaliteit verwachten van een laptoptas van Plevier.

Laptopformaat

Je laptop heeft natuurlijk een bepaalde afmeting. Die afmeting is waar je op kunt filteren bij Plevier. Dat maakt het zoeken naar een geschikte laptoptas een stuk gemakkelijker. Het formaat geeft aan voor welk formaat laptop het laptopvak in de leren laptoptas geschikt is. Het is natuurlijk ideaal als jouw formaat laptop daarbij zit. Als dat niet het geval is, kun je beter voor een ruimer vak kiezen. Een kleiner vak is natuurlijk te klein en dat betekent dat je niets aan je leren laptoptas dames hebt. De laptoptassen voor dames zijn veelal schoudertassen.

Kleur van je laptoptas

Veel vrouwen lopen voornamelijk met schoudertassen, wat dat betreft is dat dus niet zo vreemd. Het is juist fijn om een schoudertas te hebben waar ook je laptop veilig in meegenomen kan worden. Je hoeft alleen nog te bepalen welke kleur laptoptas je wil kopen. Je vindt de leren laptoptas dames bij Plevier in een viertal klassieke leren kleuren: bruin, cognac, zwart of taupe.

Liever een ander model?

Heb je liever een rugzak of een aktetas als laptoptas? Dan kun je ook eens spieken bij de laptoptassen voor heren. Hier vind je namelijk een collectie met andere modellen leren laptoptassen, in dezelfde mogelijke kleuren.

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?