Een leuker seksleven? 5x tips!

Zit jouw relatie momenteel een beetje in een sleur? Dat is natuurlijk niet fijn. Misschien zijn jullie allebei druk en hebben jullie daarom maar weinig tijd voor elkaar. En dat kan ertoe leiden dat ook jullie seksleven niet bepaald actief meer is. Als jullie graag jullie seksleven weer een boost willen geven, is het tijd om hieraan te werken. Er zijn namelijk verschillende dingen die je kunt doen om jullie seksleven weer leuker te maken. Benieuwd naar deze tips? Je leest ze hieronder!

Communiceer goed

Misschien wel het allerbelangrijkste om jullie seksleven weer een boost te geven, is om goed met elkaar te communiceren. Waarom dit zo belangrijk is? Omdat het goed is om van elkaar te weten wat fijn is en wat niet. Geef bij de ander aan wat je belangrijk en fijn vindt, zodat je partner hier weer rekening mee kan houden. Blijf open naar elkaar en durf erover te praten. Door allebei jullie voorkeuren aan te geven wordt jullie seksleven vast weer enorm fijn!

Val niet steeds in hetzelfde patroon

Hoe je jullie seksleven een boost kunt geven? Door niet steeds in hetzelfde patroon te blijven vallen. Jullie seksleven moet namelijk niet een routine worden, het is tenslotte wel belangrijk dat het voor jullie beide speciaal blijft. Om dit te voorkomen, is het verstandig om goed af te wisselen. Doe niet telkens hetzelfde, maar probeer te variëren. Op een andere plek vrijen, een ander strandje uitproberen of gebruikmaken van sextoys voor vrouwen of mannen: het behoort allemaal tot jullie mogelijkheden!

Wees open over fantasieën 

Het is goed mogelijk dat jij en je partner nog bepaalde fantasieën hebben op het gebied van seks. Om jullie seksleven weer leuker te maken, is het goed om hierover te praten met elkaar. Geef jouw fantasieën aan en vraag naar die van je partner. Wie weet hebben jullie wel overeenkomsten en kunnen jullie hier dus werkelijkheid van maken. Dat zal jullie seksleven zeker een oppepper geven. 

Probeer je regelmatig sexy te kleden

Door jezelf af en toe sexy te kleden, zal de intimiteit snel groeien. Trek bijvoorbeeld eens een mooi lingeriesetje aan en laat deze aan je partner zien. De kans is groot dat je partner dit aantrekkelijk vindt. En dit kan ertoe leiden dat jullie snel intiem met elkaar worden. Bovendien is het als vrouw ook fijn om je aantrekkelijk te voelen. Door soms even wat moois aan te trekken voor je partner, kan jullie seksleven dus zeker verbeterd worden. Koop dus af en toe iets nieuws voor jezelf waarmee je jouw partner kunt verrassen.

Heb voldoende aandacht voor elkaar

Een vluggertje is niet voor iedereen altijd even fijn. Zeker als jullie seksleven al een tijdje niet meer zo actief is, is het goed om hier de tijd voor te nemen. Besteed tijdens het vrijen goed aandacht aan elkaar en zorg dat jullie er beiden optimaal van kunnen genieten. Probeer te zorgen voor passie, liefde en aandacht en maak er geen routine van. Doe er alles aan om er elke keer weer een bijzonder moment van te maken!

Deze tips kunnen jou en je partner er zeker bij helpen om jullie seksleven weer wat actiever te maken. Belangrijk hierbij is dat jullie er allebei genoeg tijd en moeite in stoppen. Het moet natuurlijk van twee kanten komen. Intimiteit speelt voor velen een belangrijke rol in een relatie, dus besteed hier voldoende aandacht aan!
 

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?