FASHION

Winkelen, winkelen en nog eens winkelen, wij vrouwen houden er wel van. Scoor hier de beste fashion tips!
De toekomst van ondergoed: innovaties en trends om naar uit te kijken 01-05-2023 We weten niet precies wanneer ondergoed is uitgevonden. Maar de Egyptenaren en de Grieken droegen al ondergoed. Natuurlijk niet zoals we het nu kennen. Sindsdien zijn er heel veel bizarre uitvindi[...] De mooiste bruidsjurken zijn van kant! 15-03-2023 Als bride to be ben je uiteraard op zoek naar je droomjurk. Misschien ben je van mening dat een bruidsjurk met kant ouderwets is. Niets is minder waar. Kant, ook wel lace genoemd, is namelijk hele[...] De warme deken ook buitenshuis ervaren 06-03-2023 Het wakker worden op een koude ochtend in de winter en niet het bed willen verlaten. Of liggen op de bank onder een warm kleedje, momenten die iedereen zich wel voor kan stellen. Het vervelendste [...] Een inleiding tot Boho Fashion 05-03-2023 Boho mode, of bohemian mode, is een tijdloze en stijlvolle look die perfect is voor iedereen die er chic uit wil zien en toch comfortabel wil blijven. Deze vrijgevochten stijl combineert unieke te[...] Kledingadvies voor dames op de werkvloer: hoe kleed je je professioneel en modieus? 24-02-2023 Als vrouw kan het moeilijk zijn om er professioneel uit te zien en tegelijkertijd je persoonlijke stijl uit te dragen. Mannen hebben het in dat opzicht maar makkelijk, een pak aan én klaar [...] Stoere outfit samenstellen met items van leer 21-02-2023 Stoere outfit samenstellen met items van leer Ben je op zoek naar enkele stoere kledingstukken voor je garderobe? Kijk eens naar een dames leren jas, of bijvoorbeeld een leren broek. Ook een jurk o[...]
Uw advertentie hier?

Online of offline? Bekijk onze fashion tips!

Of je nu je outfit online koopt of in een winkel tijdens een middagje shoppen, we worden allemaal gelukkig van onze nieuwe items. Zelfs wanneer je niet zo van winkelen houdt, is het fijn om je oude items te vervangen voor iets nieuws. Wij van vrouweninfo.nl geven je een dosering van leuke fashion tips, winkeltips en andere leuke weetjes op het gebied van mode. 

Tijdloze dameskleding

Trends komen en gaan ook weer net zo snel als dat ze komen zijn, daarom geven wij van vrouweninfo jou alleen maar fashion tips voor dameskleding die tijdloos is! We helpen jou om fashionable voor de dag te komen in tijdloze dameskleding! Zo zit je in ieder seizoen weer goed en zul je voor iedere gelegenheid een passende outfit vinden. Wij vertalen high fashion door naar betaalbare items die bij jou passen, zodat jij nooit meer alleen staat tijdens het shoppen van dameskleding! 

Basics in je garderobe

Sommige kledingitems moet je gewoon in je kast hebben. Een mooie jeans is er daar één van. Deze heeft bijna iedere vrouw dan ook in haar garderobe. Basic shirts, een zwarte jurk, een effen kleur blouse, leggings of panty's en niet te vergeten een mooie leren tas. Je kunt ook iets verder denken in de basic fashion. Denk aan hippe sneakers, een spijkerjasje of een stel mooie laarzen. Ook deze mode is tijdloos en kun je overal mee combineren. Al deze fashion items kun je in bijna iedere kledingwinkel shoppen en het voordeel hiervan is dat de prijzen meestal rond dezelfde hoogte blijven of als je juist goed zoekt tegen aantrekkelijke korting. Wil je zeker zijn van de juiste prijs, dan is een kleding vergelijker erg handig. Wil je korting op kleding dan is dat namelijk erg gemakkelijk. Er zijn vele vergelijkers die je kunt gebruiken. Van Beslist.nl tot Youstyle, het is net welke je prefereerd. Je vergelijkt er eenvoudig alle prijzen van een bepaald kleding item en betaald zo altijd de laagste prijs. En kortingen doormiddel van een kortingscode wordt er vaak handig bij vermeld.

Stuur jouw ultieme fashion tips

Mis jij nog een paar leuke fashion tips in onze blogjes, en denk je dat we deze niet mogen missen? Stuur ons dan snel een berichtje via ons contactformulier met jou ultieme fashion tips en wie weet staat jou tip binnenkort bij ons op de website!