Geweldige sexspeeltjes voor vrouwen

Seks, het wordt vaak gezien als een onderwerp waar je als vrouw niet over dient te praten. In het openbaar wordt er niet of nauwelijks over gesproken, terwijl het toch een heel normaal onderwerp is. Helemaal wanneer we het hebben over sexspeeltjes, willen veel vrouwen dit ontkennen. De waarheid is, dat we allemaal wel eens een speeltje hebben geprobeerd, of willen proberen, toch? Om jou op weg te helpen met het kiezen van het beste sexspeeltje, hebben we een mooie lijst samengesteld van de meest geweldige sexspeeltjes. 

Vibrator voor de G spot en clitoris

We zijn allemaal wel bekend met de vibrator. Een trillend siliconen sexspeeltje, vaak in de vorm van een penis. Met de vibrator kun je verschillende erogene zones bereiken en stimuleren. Maar om er nog wat extra’s aan toe te voegen, benoemen wij de G-spot en clitoris vibrator als geweldig sexspeeltje. Dit sexspeeltje wordt inwendig en uitwendig gebruikt, en kan dus meerdere fijne erogene plekken tegelijkertijd stimuleren. De lengte is gemaakt voor inwendig gebruik waarmee penetratie kan worden nagebootst. Ook is de lengte vaak precies goed om de interne G-spot te bereiken. Aan de buitenkant zit nog een kleinere vertakkingen die, als je hem goed gebruikt, de clitoris stimuleert. Double the fun dus, in één sextoy. 

Anaal dildo

Ons tweede geweldige sexspeeltje is de anaal dildo. Want wist je dat er enorm veel zenuwuiteinden uit verschillende erogene zones bij elkaar komen in de anus? Zowel bij vrouwen als bij mannen kan aanraking van de kringspier en de binnenkant van de anus als prettig worden ervaren. De anaal dildo helpt bij het stimuleren van deze anale erogene zones op de meeste fijne manier. Er zijn dan ook veel verschillende soorten anaal dildo’s te vinden, die ieder weer zorgen voor een eigen unieke beleving. Vind je naar de sexshop gaan iets te ongemakkelijk? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een online anaal dildo bestellen

Vibrerend ei

Met de vibrator zijn we inmiddels allemaal al bekend, maar ken je het vibrerend ei al? Het vibrerend ei is gemaakt voor vrouwen en wordt inwendig gebruikt. Er zijn vele verschillende soorten vibrerende eieren te vinden. Zo kun je samen met je partner kiezen voor een vibrerend ei met afstandbediening, waarbij jouw partner volledige controle heeft over jouw genot.  Leuk tijdens een spannend avondje uit eten of gewoon thuis.

Vinger vibrator

Heb jij nou nog geen ervaring met sexspeeltjes en wil je ook niet direct een trillende vibrator aanschaffen? Dan is de vinger vibrator misschien wel wat voor jou. Dit handige speeltje plaats je om je beste vinger, en heeft een trilfunctie waarmee je je clitoris kunt stimuleren. Het grote pluspunt? Dit speeltje hoort niemand trillen. 

Dit zijn ons meest geweldige sexspeeltjes aanraders. Heb jij nou een sexspeeltje die het proberen waard is? Laat het ons dan vooral weten! 
 

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?