Hoe werkt een anaal dildo voor vrouwen?

Willen je partner en jij graag samen experimenteren en hebben jullie beide eerdere ervaringen met anale seks? Dan kunnen jullie ervoor kiezen om een anaal dildo te gebruiken. Met een anaal dildo kunnen jullie de anale seks zo plezierig mogelijk maken. Benieuwd hoe een anaal dildo werkt? Dat leggen we je hier uit!

Wat is een anaal dildo?

Een anaal dildo wordt gebruikt voor anale seks en is in de meeste gevallen wat dunner dan een gewone dildo. Met een anaal dildo kun je jezelf of je partner anaal stimuleren. Ben je nieuw op dit gebied? Begin dan met een korte en smalle dildo. De anus is namelijk zeer gevoelig waardoor de eerste keer nogal onprettig aan kan voelen. Wanneer het wat minder gevoelig is, kan je overgaan naar een iets grotere en dikkere dildo. Het is uiteraard het meest belangrijk dat het prettig voelt, zowel voor jou als voor je partner!

Glijmiddel is zeer belangrijk

De anus is een gevoelige plek. Hierdoor zal het inbrengen van een vinger of een dildo nogal ongemakkelijk of zelfs pijnlijk aanvoelen wanneer dit niet soepel gaat. Vandaar dat het wordt aangeraden om voldoende glijmiddel te gebruiken bij anale seks. Breng wat glijmiddel aan op de anus zelf en masseer dit in, zodat de anus ontspant. Daarnaast kun je wat glijmiddel op de dildo aanbrengen. Hierdoor zal het speeltje er gemakkelijker in glijden. Let op! Niet alle glijmiddel is geschikt voor anaal speeltjes. Kijk dus goed welke je aanschaft.

Begin voorzichtig

Een fijne ervaring met anale seks is afhankelijk van de ervaring en van de anaal dildo die jullie gebruiken. Anale seks is namelijk toch een aparte manier van seks hebben in vergelijking met de doorsnee standjes. Neem kleine stapjes in het aanschaffen van anaal dildo’s en bouw langzaam op. Begin dus voorzichtig met een dunne en kleine anaal dildo. Deze zijn te vergelijken met de dikte van een grote vinger. Voelt dit na een tijdje plezierig? Dan kunnen jullie een grotere of dikkere anaal dildo aanschaffen. 

Mannen: stimuleer de prostaat!

Ook voor mannen kan anale seks een heerlijke beleving zijn, mits het goed gedaan wordt. Zoals bij vrouwen de G-spot een gevoelig plekje is, is bij mannen de prostaat een gevoelige plek. Tijdens de anale seks is het mogelijk om de prostaat te stimuleren met behulp van een dildo. Er zijn namelijk speciale seksspeeltjes ontworpen die gemakkelijker bij de prostaat komen. Ook hierbij raden we aan om voorzichtig te zijn, aangezien anale seks een gevoelige en aparte manier is van seks hebben.

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?