How to: enkellaarsjes combineren?

Enkellaarsjes zijn bij veel vrouwen favoriet. Niet alleen in de herfst en de winter, maar ook zelfs in de zomermaanden. Dat is dan ook direct het grootste voordeel van deze veelzijdige schoenen: ze kunnen tijdens ieder seizoen gedragen worden. Mits ze natuurlijk op de juiste manier worden gecombineerd. En juist dat laatste brengt vaak de nodige problemen met zich mee. Want hoe combineer je enkellaarsjes dames? Waar let je op? In dit artikel zetten we graag enkele tips op een rijtje.

Er is geen goed of fout

Laten we voorop stellen dat je vooral bij jouw eigen stijl moet blijven. Uiteindelijk is er geen goed of fout. Er is niemand die zegt dat enkellaarsjes enkel op een bepaalde manier gedragen moeten worden. Als jij het mooi vindt om enkellaarsjes bij een korte broek te dragen, dan moet je dit vooral doen. Blijf trouw aan jouw eigen smaak en gevoel van mode. Dat maakt mode juist zo interessant. Dat we allemaal iets anders mooi vinden en dat sommige bijzondere en opvallende combinaties uiteindelijk juist door iedereen overgenomen worden. De onderstaande tips kunnen je helpen als je niet goed weet hoe je enkellaarsjes moet combineren, maar als je denkt dit wel te weten en het heel anders doet, dan is dit ook gewoon helemaal prima.

Skinny jeans

De skinny jeans is nog altijd ongekend populair. Een broek die vrijwel iedere vrouw wel in de kast heeft hangen. Het grote voordeel van deze broek is dat het ook nog eens op ontelbaar verschillende manieren gematched kan worden. Niet alleen als het gaat om bovenkleding, maar ook als je kijkt naar schoenen. Ook enkellaarsjes zijn uitstekend geschikt. Bovendien kan je hierbij ook nog eens alle kanten op als je kijkt naar het soort enkellaarsjes. Kies bijvoorbeeld voor stoere Dr. Martens voor een gave look of ga voor stijlvolle look met een laarsje met hak.

Minirok

Misschien denk je niet direct aan een minirok wanneer je een outfit zoekt voor jouw favoriete enkellaarsjes, maar opvallend genoeg past bij de minirok bijna ieder laarsje. Je kunt door de soort laarzen zelfs een geheel ander gevoel creëren bij jouw outfit. Kies voor stoer met gave biker boots of ga voor vrouwelijk en stijlvol met chelsea boots of cowboylaarsjes. Let er tevens op hoe je je benen presenteert. In de zomer kun je gewoon voor blote benen kiezen of wellicht zelfs enkele hoge kousen om je outfit compleet te maken. In de winter combineer je de laarsjes het liefst met een wat dikkere panty.

Korte jurk

Een korte jurk is een uitstekende keuze wanneer je enkellaarsjes wilt dragen. Hoewel het wel even duurde voordat veel van ons deze trend zagen. Inmiddels weten we dat je met een korte jurk en enkellaarsjes werkelijk alle kanten op kan. Je kunt voor een klein hakje kiezen om de outfit net wat stoerder te maken, maar ook voor stijlvol en vrouwelijk met cowboy laarzen. Ook chelsea boots zijn een prima keuze.

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?