IPhone XS hoesje: 6 ideeën voor jouw nieuwe telefoonhoesje

Tegenwoordig hebben we altijd en overal onze telefoon bij ons. We willen dan ook graag dat deze er leuk uitziet. Dit is de reden dat veel vrouwen voor een leuke telefoonhoes gaan. Het liefst zouden we bij iedere outfit een ander bijpassend hoesje om onze telefoon doen! 

Een telefoonhoesje ziet er niet alleen maar leuk uit, het is ook nog eens praktisch. Het zorgt ervoor dat je je telefoon direct herkent aan het hoesje. Zeer handig wanneer je op een plek bent met veel mensen en alle telefoons op tafel liggen. Daarnaast zorgt het voor bescherming van je telefoon. Misschien nog wel de meest belangrijke reden om een telefoonhoesje te gebruiken. Iedereen laat wel eens per ongeluk zijn of haar telefoon vallen. Een telefoonhoesje is er dan om de grootste klap op te vangen. Dit garandeert natuurlijk niet dat de telefoon volledig onbeschadigd blijft, maar wel een stuk minder dan wanneer je geen hoesje zou gebruiken! Om je een beetje op weg te helpen tijdens je zoektocht naar dat perfecte Iphone XS-hoesje, hier enkele ideeën:

Gedroogde bloemen

Dé nieuwe trend van dit moment: gedroogde bloemen. Je ziet ze niet meer enkel in of rond het huis in een vaas, maar je ziet ze vanaf nu ook terug in je iPhone xs telefoonhoesje. Het coole is dat er vaak echte droogbloemen in de hoesjes zijn verwerkt. Het hoesje zelf is doorzichtig waardoor de bloemen extra mooi uitkomen. Zelfs als je niet zo van bloemen houdt, past dit hoesje nog bij je. Als je wil gaan voor iets nieuws en iets opvallends is dit zeker een hoesje voor jou! 

Dierenprints

Wie houd er nu niet van dieren prints? Van een zebra print tot een slangen print en van een panter print tot een krokodillen print, ze zijn allemaal te krijgen. Subtiel of juist opvallend. Voor iedere vrouw is er wel een dieren print-hoesje dat bij haar stijl en persoonlijkheid past. Wanneer je niet zo van de opvallende dieren prints bent, kun je gaan voor een naturel hoesje met enkel de opdruk van een dieren print. Of je kunt gaan voor een doorzichtig hoesje met een subtiel dieren print. Zo is er voor ieder wat wils. 

Doorzichtige iPhone xs hoesjes

Je iPhone zelf is ook een plaatje en deze mag ook gezien worden, toch? Als je liever voor een subtiel hoesje gaat, kun je kiezen voor een doorzichtige telefoonhoes. Zo is je telefoon wel goed beschermd, maar lijkt het net alsof je geen iPhone xs hoesje om je mobiel hebt zitten. Ideaal, wanneer je niet zo van de drukke prints bent!

Marmer print

Marmer is niet meer weg te denken uit de mode van tegenwoordig. De print geeft een luxe, rijke uitstraling. Het past bij iedere outfit en kan er zelfs voor zorgen dat je outfit naar een hoger niveau wordt gebracht. Het marmeren hoesje wordt vaak gecombineerd met allerlei teksten, glitters en goud en zilver. Op die manier gaat het hoesje net iets meer opvallen. Maar het marmeren hoesje zonder alle poespas is al hartstikke mooi op zich!

Gepersonaliseerd

Wil je je telefoon niet meer kwijt raken? Kies dan voor een gepersonaliseerd hoesje voor om je telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld telefoonhoesjes krijgen waar je initialen op worden gedrukt. Ook kun je kiezen voor een telefoonhoesje met je eigen foto. Verder zijn er mogelijkheden om je volledige hoesje zelf te ontwerpen.

Gemak

Als gemak belangrijk voor je is, kies dan voor een telefoonhoesje met een omslagflap. In de flap is er ruimte voor je pasjes en geld. Zo heb je alles gemakkelijk bij de hand. Bij zo’n hoesje denk je al snel aan een oubollig uiterlijk, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Er zijn genoeg leuke hoesjes met flap te krijgen. Gekleurde, met prints en zelfs gepersonaliseerde hoesjes met omslagflap!

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?