Lekkere diner maaltijden voor je gezin

Het avondeten is een heel belangrijk onderdeel van de dag. Het is niet alleen een kans om ons lichaam te voeden, maar ook om met elkaar in contact te komen. Het kan echter zijn dat je het zat bent om elke avond hetzelfde oude diner te serveren en eens iets anders wilt. Raak niet verstrikt in het maken van saaie, overbewerkte diners. Wees creatief en probeer nieuwe recepten, experimenteer met verschillende ingrediënten en kruiden en probeer je maaltijd zo gezond en voedzaam mogelijk te maken. Je kunt ook door de ah folder volgende week bladeren om te zien of ze aanbiedingen hebben voor de ingrediënten die je nodig hebt.

Macaroni en kaas met veel groenten

Macaroni en kaas zijn altijd een goed idee voor het avondeten. Als je het echter met veel groenten serveert, kan je gewone macaroni en kaas voor iedereen gezonder worden. Gebruik voor de kaas een goede cheddar of scherpe witte kaas. Ga hier niet voor de goedkope en makkelijke opties, want de smaak moet rijk zijn. Neem voor de pasta geen genoegen met minder dan volkoren pasta. Je kunt alle ingrediënten voor dit macaroni en kaas recept gemakkelijk in supermarkten vinden. Je kunt ook de plus folder bekijken om te zien of er aanbiedingen zijn voor deze ingrediënten.

Pizza

Pizza is ook een geweldige familiemaaltijd en kan gezond, voedzaam en gemakkelijk te bereiden zijn. Een pizza is leuk voor kinderen en is geweldig voor feestjes en romantische diners. Als je op zoek bent naar een goedkope maaltijd waar iedereen dol op zal zijn, dan is pizza de juiste keuze. Je kunt het zelf maken of kopen in de winkel. Hoe dan ook, het zal iedereen zeker bevallen.

Spaghetti met knoflookbrood

Spaghetti en knoflookbrood is een klassieker. Het is eenvoudig en smaakvol, maar ook gemakkelijk te maken. Begin met het koken van het water voor je spaghetti en bereid dan het knoflookbrood. Smeer boter of margarine aan beide kanten van elk stuk brood en strooi er Parmezaanse kaas over. Zet ze vervolgens 12-15 minuten in de oven op 175 ° C tot ze goudbruin zijn. Wanneer je spaghetti klaar is met koken, giet je dit af met een vergiet voordat je de spaghetti terug in de pan of kom doet om te mengen met je favoriete saus.

Terug naar Food
Uw advertentie hier?