Lila: de kleurtrend van nu!

Eigenlijk is lila een veel te ondergewaardeerde kleur. Hij zou werkelijk iedereen prachtig staan en het is een echte eyecatcher. Een kleur die je niet veel ziet, maar als iemand een lila jurk aan heeft springt zij er toch echt wel uit. Hoe jij deze kleur op een stylish manier kunt dragen? Dat lees je hier..

Pastelkleur met wit

Deze mooie zachte pastelkleur geef een lieve uitstraling, ideaal om deze te combineren met wit. De combinatie van lila kleding en de kleur wit ziet er onwijs vrouwelijk uit. Een lila blouse met een witte broek en mooie hakken en je bent klaar om deze kleur aan de wereld te laten zien.

All in lila

Deze kleur vinden wij zo ontzettend mooi dat we ook echt wel een outfit van compleet lila zouden dragen. En deze outfits zijn er ook! Een net broekpak met broek en blazer wordt omgetoverd tot een echte eyecatcher wanneer deze in compleet lila is. Ook een mooie lila jurk is online te vinden. Stijl het geheel af met je mooiste sieraden en tas. Er zal zeker weten naar je gekeken worden als jij deze combinatie aan hebt! Prachtig!

Lila streetstyle

Deze kleur is ook perfect om te combineren met andere kleuren. Zo kan lila kleding onwijs gaaf bij de kleur rood of donkergroen staan. Combineer een stoer lila spijkerjasje met een donkergroene sportbroek voor een comfortabele maar toch doordachte look.

Statement look met paars

Met welke kleur kan je lila eigenlijk nog meer combineren? Wil jij voor een echte statement look gaan, dan kan je lila kleding gemakkelijk met een fel paarse kleur combineren. De twee complimenten elkaar en jij zult er super stijlvol uit zien. Een super leuke outfit wanneer je een chich tuinfeest hebt en je eens iets anders aan wilt trekken dan een cocktailjurkje.

Earthy lila

Nog een kleur waar je lila goed mee kan combineren: neutrale tinten. Bruin, beige of kaki kleding items kan jij perfect combineren met je lila gekleurde topje. De kleur lila geeft het geheel een vrouwelijke touch en je kan gewoon je eigen neutrale kleding gebruiken om deze te combineren met lila kleding. Serieus, wat kan je met deze kleur niet?!

Nu jij weet hoe je deze trendy kleur kunt stylen, durf je het aan? Wij vinden deze kleur in ieder geval te gek en hopen dat we deze nog vaker gaan zien terugkomen!

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?