Mama

Ben je al een tijdje zwanger of heb je net ontdekt dat er een kleine op komst is? Bekijk onze mama tips & blogs!
Een Onvergetelijk Kinderfeestje met een Springkussen 28-03-2024 Een kinderfeestje organiseren kan een uitdagende taak zijn, maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn om iets te bedenken dat zowel leuk als memorabel is voor de kinderen. Een springkussen is een fa[...] De beste trampoline voor het hele gezin! 09-06-2022 Eén van de grootste kinderdromen is nog altijd om een trampoline in de tuin te hebben. Als je genoeg ruimte in de tuin hebt, dan is het aanschaffen van een trampoline een goed idee voor het[...] De voordelen van houten speelgoed voor je kind! 24-05-2022 Als het gaat om het selecteren van speelgoed voor kinderen, is er keuze genoeg. Veel speelgoed is meestal gemaakt van twee hoofdmaterialen: plastic en hout. Hoewel beide hun voordelen hebben, zal [...] De aantrekkingskracht van een trampoline 26-04-2022 Voor kinderen is een trampoline één van de leukste stukken speelgoed. Vaak wordt een trampoline jarenlang gebruikt. Het is een stuk speelgoed dat ervoor zorgt dat je kind gezond is e[...] Geld besparen op luiers 04-02-2022 Tijdens de eerste levensjaren van jouw kind komen de luiers nadrukkelijk aan bod en is het een kostenpost waar iedere ouder tegenaan loopt. Het is namelijk nooit precies te zeggen hoeveel luiers e[...] Wasbare luiers of wegwerpluiers? 04-02-2022 Wanneer we het over baby’s hebben, dan zijn de luiers vaak een van de gespreksonderwerpen. Een van de vragen zou kunnen gaan welke vorm jij kiest als luiers voor jouw baby. In dit artikel zu[...]
Uw advertentie hier?

Mama tips op VrouwenInfo

Bij vrouweninfo.nl geven we je informatie, tips en leuke weetjes voor alle zwangere vrouwen en alle mama's met jonge of oudere kinderen. Bekijk snel onze website en de blogjes van Mama en leer meer over je zwangerschap en het moederschap.

Alles over zwanger zijn

Zwanger zijn klinkt als een roze wolk waar je in zit en misschien is dit ook wel zo, maar er zijn ook een aantal dingen die minder leuk zijn aan een zwangerschap. Er zijn al ontzettend veel vrouwen je voor gegaan met zwanger zijn en dit is dan ook voor iedere vrouw weer een nieuwe ervaring. Je zult bij iedere zwangerschap ontdekken hoe bijzonder het is en zeker wanneer het de eerste keer is. Wanneer je mama of papa wordt zal je leven een compleet andere draai krijgen. Je dient ineens overal rekening mee te houden en altijd moeten zorgen voor je kinderen, maar als je hier voor kiest wil je niks anders dan altijd voor je kinderen klaar staan.

Mama

Mentaal en lichamelijk verandert er ontzettend veel tijdens en na de zwangerschap. Je wordt mama en dit maakt erg veel bij je los, ieder stadium is weer nieuw en iedere dag zal anders zijn. Een baby heeft veel aandacht nodig en is erg vatbaar, jonge kinderen gaan dingen ontdekken en leren steeds meer van de wereld, tieners komen in de pubertijd en worden volwassen, zij gaan studeren, het huis uit en later werken. Je ziet je kinderen opgroeien en dit maakt het moederschap dan ook zo speciaal. 

Stuur jouw ultieme zwangerschapstips

In onze blogs vertellen we je alles over de zwangerschap en het mama zijn. Mis jij nog een paar zwangerschapstips in onze blogjes en denk je dat we deze niet mogen missen? Stuur ons dan snel een berichtje via ons contactformulier met jou ultieme zwangerschapstips en wie weet staat jou tip binnenkort bij ons op de website!