Online toko Asian Food Lovers

Het is voor Europeanen steeds meer gewoon geworden om gerechten van over de hele wereld te eten. Er is een grote groep mensen, ook in Nederland, die het leuk vindt om die gerechten zelf te bereiden, liefst op een traditionele wijze. Met name bij de Oosterse gerechten uit Nederlands Indië is dat soms een grote uitdaging, omdat lang niet alle ingrediënten vers verkrijgbaar zijn. Gelukkig kun je daarvoor terecht in één van de vele toko’s. Als zij ingrediënten niet vers in de winkel hebben, dan is er meestal wel een ingevroren product of een gedroogde versie verkrijgbaar. Dat geldt ook voor Asian Food Lovers, één een grote online Aziatische kruidenierswinkel.

Geur en sfeer

Wie voor het eerst in een Aziatische winkel komt zal meteen merken dat er een enorme rijkdom aan geuren op je afkomt. Het valt meestal niet mee om daartussen de juiste ingrediënten voor je recept te vinden. Gelukkig is er altijd een vriendelijk personeelslid dat je advies kan geven. Ook dat hoort bij de sfeer in een toko. Bij Asian Food Lovers wordt geprobeerd die sfeer ook online te creëren. In de webshop zijn uitsluitend producten van A-merken verkrijgbaar, zodat je als consument verzekerd bent van een goede kwaliteit. Ter aanvulling op de producten worden op de site recepten gepubliceerd en kun je advies krijgen over de wijze van bereiden van typisch Oosterse gerechten.

Smaakvol boontje

Een voorbeeld van een populair product dat in de toko te koop is, is de Edamame boon. Dat is een soort sojaboontje, dat in Nederland vers niet verkrijgbaar is. Het wordt in de toko in diepgevroren vorm verkocht. De Edamame boon is rijk aan eiwit en wordt als erg gezond beschouwd. Hij wordt in de schil gegeten als de boon nog niet goed rijp is. Het boontje wordt vaak in salades gebruikt en zorgt voor een aangename zoute smaakt. Edamame is ook bekend door het gebruik in bijgerechten bij sushi.

Terug naar Food
Uw advertentie hier?