Op stap met vriendinnen - Tips & ideeen

Organiseer jij dit jaar het jaarlijkse vriendinnen uitje en zit je met je handen in het haar? Het wordt steeds moeilijker het uitje van het jaar daarvoor te overtreffen. Daarom een artikel boordevol leuke, originele, avontuurlijke uitjes voor jouw topdag met je vriendinnen. Op het water, in de lucht, een workshop naaktschilderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is, op diverse plekken in Nederland, te boeken.

Giethoorn vanaf het water

Varend door de grachten is de mooiste manier om Giethoorn te verkennen. Je kunt een bootje huren en kiezen uit diverse vaarroutes. Hebben jullie wat meer tijd, dan kun je onderweg aanleggen op een mooi plekje en van een goed glas wijn genieten of een drankje bestellen bij een restaurantje aan het water. Ook kun je ervoor kiezen een rondvaart door Giethoorn te maken.

Ballonvaart

Met z’n allen een ballonvaart maken. Hoog in de lucht met een glaasje wijn genieten van de ondergaande zon, de prachtige dorpjes en grazende koeien onder jullie. Je kunt kiezen voor een ballonvaart boven je eigen stad of dorp. Samen met je vriendinnen is ballonvaart een unieke ervaring en voor later een prachtige herinnering.

High Winen

Een high tea is leuk en algemeen bekend maar wist je dat de high wine steeds populairder wordt. Ga je voor een high wine dan wordt de thee vervangen door wijn en worden er hartige hapjes geserveerd. Vaak bestaat een high wine uit diverse gangen. Bij elk nieuw gerechtje wordt er een andere wijn geschonken. Een high wine wordt meestal rond borreltijd georganiseerd. Er kan echter per locatie verschil in tijd zijn, dus informeer je goed.

Quad rijden

Op het moment is quad rijden een van de populairste uitjes maar vooral georganiseerd door Hoe leuk is het om voor je vriendinnen zo’n stoer uitje te organiseren. Het parcours is uitdagend vol steile hellingen en modderpoelen waar je de quad overheen moet sturen.

Naaktmodel schilderen

Neem je vriendinnen mee voor een workshop schilderen. Vertel er alleen niet bij dat het om een workshop naaktmodel schilderen gaat. In dit geval een mannelijk naaktmodel. Zijn onthulling zal een hilarisch en onvergetelijk moment zijn tijdens jullie vriendinnendag.

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?