Run je een manicure salon aan huis? Dit heb je nodig!

Ben jij iemand die nagels behandelt in je eigen salon? Er zijn enkele dingen die je nodig hebt. Het maakt niet of het voor persoonlijk gebruik is of om producten te verkopen aan andere mensen. Deze artikelen kunnen je helpen om je manicure salon in huis beter te maken. Etiketten zijn bijvoorbeeld een van de meest handige dingen die je kunt hebben. Je kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt etiketten bestellen en ze gebruiken om dingen georganiseerd te houden. Daarnaast kun je je eigen producten voorzien met je logo en bedrijfsnaam. Verder kun je met etiketten eenvoudig de juiste spullen vinden wanneer je ze nodig hebt.

Etiketten voor producten

Etiketten van Avery zijn veelzijdig. Ze kunnen goed van pas komen in je eigen manicure salon aan huis. Je moet je producten bijhouden en ordenen op een manier die voor jou zinvol is. Het labelen van je producten helpt om beide dingen te doen. Labels kunnen worden gebruikt om de bron van het product te identificeren, wat vooral handig is als je moet kiezen tussen twee vergelijkbare producten. Je kunt bijvoorbeeld 2 verschillende nagellak kleuren die erg veel op elkaar lijken onderscheiden met een etiket. Deze labels zijn ook erg handig als je je eigen producten verkoopt. Op deze heb je geen kale producten, maar producten in je eigen huisstijl met naam en logo. Ze zijn dus niet alleen handig om producten van elkaar te onderscheiden, maar ook om je producten te promoten.

Wattenschijfjes

Wattenschijfjes zijn een essentieel onderdeel van een manicure. Ze worden gebruikt om rond de nagels schoon te maken en nagellak van de nagelriemen en nagels te verwijderen. Wattenschijfjes kunnen ook worden gebruikt om fouten tijdens een manicure of pedicure op te ruimen, zoals het verwijderen van overtollige nagellak van je huid of het per ongeluk aanbrengen van te veel kleur op je nagels. Als vuistregel moet je een wattenschijfje hebben voor elke hand waar je aan werkt.

Nagellakverwijderaar

Je zou een nagellakremover zonder aceton moeten hebben. Dit is een chemische stof die de lak van je nagels oplost. Het is belangrijk om dit type remover te gebruiken, omdat het je nagels niet uitdroogt zoals aceton. Je kunt deze vinden bij drogisterijen of schoonheidssalons. Wanneer je klaar bent om de nagellak te verwijderen, doop je wattenstaafjes in de nagellakremover en wrijf je deze voorzichtig over je nagels totdat alle nagellak is opgelost. Als je klaar bent met deze stap, gooi je alle gebruikte wattenbolletjes meteen weg.

Terug naar Beauty
Uw advertentie hier?