Relatie tips: Liefde op een laag pitje..

Veel vrouwen zijn bang dat hun relatie verbroken wordt, wanneer het even niet helemaal lekker meer loopt. Wij snappen deze onzekerheid, maar eigenlijk is het nergens voor nodig. Je kunt werken aan een relatie die op een laag pitje staat. Vaak is een van de problemen in een relatie, geen zin meer in seks. Ruzie, onbegrip en frustraties zorgen ervoor dat jullie elkaar minder op een sensuele manier opzoeken. Wij geven je een aantal relatie tips om de draad in jullie relatie weer op te pakken en ook het seksleven te verbeteren. 

 1. Positief
  Het is belangrijk om beide positief te zijn en een goede wil te hebben. Zo kom je een beetje meer uit de relatie sleur en de dagelijkse routine. 
 2. Stress
  Stress zorgt ervoor dat je er niet helemaal bij zit met je hoofd. Je bent veel met andere dingen bezig en denkt niet meer aan jezelf of aan je partner. Gun jezelf en jullie samen wat tijd en probeer je af en toe eens te ontspannen door bijvoorbeeld een warm bad te nemen. 
 3. Fantasie
  Gebruik je fantasie en jullie relatie en jullie seksleven. Het word hierdoor spannender onder de lakens.
 4. Experimenteren 
  Vertel je fantasieën aan elkaar, geef jezelf over aan je partner en experimenteer samen naar spannende situaties. Door uit je comfortzone te komen ontdek je meer waar jullie beide naar verlangen en wat jullie fijn vinden.   
 5. Verzorging
  Zorg ervoor dat je elkaar en jezelf respecteert door jezelf goed te verzorgen. Zo zullen jullie elkaar aantrekkelijk vinden en door het feit dat je er goed uitziet leef jijzelf ook op. Je voelt je zekerder over jezelf en dit straal je uit. 
 6. Praten
  Praat met elkaar, vertel waar je mee zit en vergeef elkaar dingen. Zorg er wel voor dat je niet alleen maar in die negatieve flow blijft hangen, zo kom je namelijk alleen maar dieper in die relatie sleur.
 7. Vrienden en vriendinnen
  Neem tijd voor jezelf door met vrienden en/of vriendinnen af te spreken. Zo zit je niet steeds op elkaars lip en geef je vrijheid aan elkaar. Praat ook met je vrienden en vriendinnen en vraag naar hun mening en ervaringen.
 8. Date
  Neem elkaar af en toe eens mee op date. Als je altijd maar samen op de bank blijft zitten kom je niet veel verder met jullie relatie.

Meer tips vind je op het portaal voor het versieren van vrouwen van Droomvrouwen verleiden met o.a. tips voor het succesvol laten verlopen van een eerste afspraakje.

NOTFOUND Terug naar Lifestyle

Uw advertentie hier?