Uw advertentie hier?

Lekker op vakantie

Wij Nederlanders gaan graag op vakantie. Als je kinderen hebt houd je eerder rekening met de schoolvakanties en ga je dus minder vaak buiten deze vakanties op reis. Een avontuur in de zomervakantie, er even tussenuit in de herfstvakantie, een weekje skiën in de kerstvakantie of een zonvakantie tijdens de meivakantie.

Iedereen viert vakantie op zijn eigen manier

De één beleeft ze alle vier, terwijl de ander kiest voor één van de vakanties en het liefst low-budget. Het fijne aan de vakantiebranche is dat alles kan! Welke wensen je ook hebt, voor iedereen een passende vakantie. Ook tussen de vastgelegde schoolvakanties worden veel reizen geboekt. De vakanties buiten de schoolvakanties worden vaak geboekt door gepensioneerden, stellen of alleenstaanden zonder kinderen, maar ook door mensen die er eventjes tussenuit willen.

Vakantietips voor iedere categorie

Op vrouweninfo geven we je vakantietips over de leukste en meest favoriete vakanties in allerlei verschillende categorieën. Wil je graag een luxe vakantie in een zonnig land dan kies je vaak voor een all-inclusive hotel of een vakantievilla (tip: online een luxe vakantievilla huren via Vakantiehuis huren online. Huur een luxe vakantievilla in elk Europees land), waar je volledig tot rust kunt komen. Heb je iets minder te besteden dan kun je kiezen voor een gezellige camping in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Wil je een weekendje naar zee met je hond en kinderen? Kies dan voor een accommodatie waar huisdieren zijn toegestaan en kinderen kunnen spelen. De vakanties waar je voor kunt kiezen, liggen helemaal aan je eigen wensen, verblijfsdata en welk budget je te besteden hebt. In onze blogs lees je alles over deze vakanties, zo kun je helemaal voorbereid op vakantie. 

Stuur jouw ultieme vakantietips

Mis jij nog een paar vakantietips in onze blogjes en denk je dat we deze niet mogen missen? Stuur ons dan snel een berichtje via ons contactformulier met jou ultieme vakantietips en wie weet staat jou tip binnenkort bij ons op de website!