Waarom wel of geen hakken dragen bij je bruiloft

Wanneer er getrouwd gaat worden, dan krijgt de bruid een hele mooie trouwjurk aan. Het kiezen van deze jurk is een heftig proces, maar dan is het nog niet klaar. Wordt er namelijk een keuze gemaakt voor hakken of platte schoenen onder de jurk. Zoals vele zullen zeggen dat hakken dragen een ongeschreven regel is, gaan wij toch even kijken wat de redenen kunnen zijn om hakken of platte schoenen te dragen. 

Redenen voor het dragen van hakken 

Mocht je hakken willen dragen, hou dan rekening dat je een aantal centimeter omhoog gaat (ook wel duidelijk), maar het maken van een trouwjurk moet hier dan wel op gemaakt worden. Daarnaast moet je ook even kijken of dit je niet te lang maakt ten opzichte van de bruidegom. Het dragen van hakken zorgt niet alleen ervoor dat je langer bent, maar hakken maken je ook slanker. Dit komt omdat de houding wordt veranderd en dan lijken je benen een stuk langer. Dit heeft als effect dat je slanker eruit ziet, al is dit bedrog, toch is het ideaal om dan in een trouwjurk te staan. Als laatst zul je zien dat je door het dragen van een trouwjurk, je meer zelfverzekerder over gaat komen. Dit zorgt er weer door dat je een stuk sexyer oogt en dat mag je ook uitstralen op een dag als een bruiloft. Shine like a star met de mooiste bruidsschoenen die jij het meest passend vindt! 

Redenen voor het dragen van platte schoenen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor platte schoenen. Zo zijn ze bang dat ze langer zijn dan de bruidegom en vaak willen ze dat niet. Daarnaast komt het ook vaker voor dat ze moeilijker kunnen lopen op hakken en dan zul je net zien dat ze struikelen over hun eigen voeten. Er zijn verschillende redenen zoals het minder pijn hebben of het beter passen bij jouw persoonlijkheid en welke keuze er ook gekozen wordt, je zult er zeker goed uitzien in een trouwjurk. 

Het advies wat wij geven

Als wij een advies mogen geven, dan kies voor beide opties. Kies als eerst voor hakken, mocht je trouwen in een ceremonie of in de kerk. Mocht je last krijgen van je voeten, dan kun je na de ceremonie even snel wisselen van schoenen. Het past namelijk beide bij een trouwjurk en het starten op platte schoenen, kun je later spijt van krijgen. Probeer de hakken uit en in de loop van de dag kun je kiezen voor platte schoenen. Pak wel hakken en platte schoenen die passen bij de jurk en die degelijk zijn en loop de schoenen van te voren even in. Loop ermee door het huis zodat je voeten er even aan kunnen wennen. Let dan wel op dat de schoenen niet beschadigen. 

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?