Wat maakt een huidanalysetoestel volwaardig?

Huidanalysetoestellen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de cosmeticawereld. Zowat elke schoonheidsspecialiste heeft zo’n toestel in de praktijkruimte liggen, en dat is niet eens gek. Steeds vaker vragen klanten om een analyse van hun huid, om zo hun huidtype te bepalen en de beschadigingen en oneffenheden op te sporen. Op basis daarvan kunnen dan de geschikte behandelingen producten worden voorgesteld om de conditie van de huid te versterken. Wel schuilt hier een addertje onder het gras. Zo’n huidanalysetoestel moet namelijk 100% betrouwbaar zijn. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van een kwalitatief en volwaardig toestel, zodat je jouw huid op een daadwerkelijke manier kan behandelen en optimaliseren.

Breng het volledige gelaat in kaart

Wil je het gelaat op een correcte manier analyseren? Bekijk dan het totaalplaatje. Alle afzonderlijke huidkenmerken bepalen hierbij het totaalbeeld. Het is bovendien bewezen dat een scan van de volledige gezichtsoppervlakte veel effectiever is dan wanneer je slechts bepaalde delen van het gezicht bestudeert. Een goed huidanalysetoestel brengt bij zo’n analyse alle oneffenheden op de huid duidelijk in beeld, zodat je als schoonheidsspecialiste exact weet welke delen op het gezicht beschadigd zijn. Op die manier ga je geen overbodige behandelingen uitvoeren en kan je doelbewust te werk gaan voor een optimaal resultaat.

Een analyse van alle huidlagen

De huid bestaat uit drie huidlagen. Aandoening op de buitenste laag zijn in sommige gevallen nog te bespeuren met het blote oog, maar wanneer de schade zich voordoet op een van de twee onderliggende huidlagen, kan enkel een huidanalysetoestel deze opsporen. Hiervoor beschikt zo’n toestel vaak over een gepatenteerde fluorescentie- en lichttechnologie die heel eenvoudig de huidaandoeningen opspoort die onzichtbaar zijn voor het menselijk blote oog.

Verschillende lichtstanden en instellingen

Elk gelaat is anders, en iedereen heeft een verschillend huidtype. Het is daarom essentieel om het huidanalysetoestel in te stellen op maat van de patiënt. Wil je de focus leggen op de analyse naar een bepaalde huidaandoening, zoals pigmentvlekken, de verdeling van porievuil, de verdeling van melanine enzovoort, dan is het nuttig als je een bepaalde modus kan instellen op je toestel. Op die manier kan je veel gerichter analyseren en de beste behandelingen voorzien.

De MoreMe van DEN Esthetics

Een huidanalysetoestel dat voldoet aan alle bovenstaande vereisten, is het MoreMe huidanalysetoestel van DEN Esthetics. Het toestel brengt in één beweging het volledige gelaat in kaart, en is een betrouwbaar apparaat om alle huidoneffenheden op te sporen. Ben je als schoonheidsspecialiste op zoek naar een waardevol huidanalysetoestel, zodat je jouw klanten een gerichte en effectieve behandeling kan aanbieden? Dan is de MoreMe een ultieme meerwaarde voor jouw praktijk. Als exclusieve verdeler van het MoreMe huidanalysetoestel is DEN Esthetics een kwalitatieve en betrouwbare partner van schoonheidsapparatuur.

Terug naar Beauty
Uw advertentie hier?