Festival kleding tips bij regen

Het festival seizoen komt er weer aan! Dit betekent (meestal) een lekker temperatuurtje, een fel schijnende zon en knallende muziek over het hele festival terrein. Overal in de winkels verschijnt weer feestelijke festival kleding voor vrouwen. Helaas is niets minder waar wanneer je in Nederland woont. Ja, zo nu en dan wil de zon nog wel eens schijnen en gaan de temperaturen omhoog, maar we moeten nog altijd rekening houden met een omslag van het weer in de Pays Bas..

Festival kleding bij regen: geen probleem!

Het kan gewoon zijn dat je echt een keer pech hebt. Je hebt tickets voor een te gek festival samen met je vriendinnen, maar de weersvoorspellingen vertellen geen goed nieuws. Het gaat regenen, en niet misschien maar zeker weten. Maar regen gaat ons niet van een leuk feest weerhouden! Zo kan jij je voorbereiden op het slechte weer en toch een onwijs gezellige festival dag hebben. Combineer deze festival kleding tijdens de regen met andere kledingstukken en zie er alsnog super fashionable uit:

Bedekte bovenkleding

Een nieuwe trend wat veel in de winkels te zien is, is de doorzichtige poncho. En hoewel we deze eigenlijk niet zo snel over straat zouden dragen, zou dit wel een onwijs handig item zijn als festival kleding in de regen. Deze poncho kan jij zo stylish mogelijk aankleden als je wilt OF draag je gewoon je leukste festival outfit onder deze doorzichtige poncho. Zorg ook altijd dat je iets van een extra vestje bij je hebt aangezien het altijd kouder kan worden

Feestje aan de onderkant

Het leuke aan festivals is dat iedereen durft uit te pakken met kleding. Festivalgangers trekken ineens de meest gekke en originele items uit de kast waarvan je niet eens wist dat ze dit hadden. Hoewel het wel aangeraden is om je bovenlichaam te bedekken tijdens regen, zou je wel je benen bloot kunnen laten. Een paar druppels regen houdt ons echt niet tegen. Een stoere spijker short of een zwierig rokje onder die poncho kan dus echt prima!

Makkelijk schoon te krijgen schoenen

Het kan zijn dat het festival terrein veranderd in een groot modder festijn. Houd hier rekening mee en trek schoenen aan die makkelijk schoon te krijgen zijn. Het meest voor de hand liggende is dan al snel een paar laarzen die je daarna gewoon gemakkelijk schoon kan maken.

Met deze festival kleding voor vrouwen steel jij ondanks de regen de show met je outfit!

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?