3x de lekkerste haribosnoepjes

Haribosnoepjes zijn niet meer weg te denken uit onze supermarkten. Die heerlijke beertjes in allerlei kleuren of die kersjes die je zo leuk om je oren kunt hangen. Haribosnoep is, naast chocolade snoep natuurlijk, een echte hit. Met zoveel verschillende smaken kan het soms moeilijk zijn om te kiezen. Wij zochten daarom de lekkerste haribosnoepjes voor je uit.

Fris en bekend: Colaflesjes

Niet iedereen houdt van cola, maar over de Haribo colaflesjes hebben we eigenlijk nooit klachten gehad. In de snoepjes zit natuurlijk ook geen echte cola en geen koolzuur, dus misschien dat dat het verschil maakt. In ieder geval zijn de iets zoetere colaflesjes niet meer weg te denken uit de supermarkten. Een fris en bekend snoepje dus.

Schattig en zacht: gummibeertjes

De gummibeer is natuurlijk het gezicht van Haribo. Deze mooie beertjes komen in allerlei kleuren en smaken. Dat zorgt er dus ook voor dat mensen een favoriete smaak gummibeertje hebben. We sommen alle fruitsmaken en kleuren even voor je op. Gummibeertjes komen in de smaken ananas, appel, aardbei en sinaasappel en zijn te vinden in de kleuren geel, oranje, wit, rood en groen.

Peachy en fruitig: de perzikken

To peach or not to peach? Perziken zijn natuurlijk al lekker van zichzelf, maar met een suikerlaagje erover wordt alles beter. De perziksmaak is dan ook nog steeds een van de meest geliefde haribosmaken onder vrouwen. De perzikjes worden vooral in de zomer veel verkocht. Niet zo gek gezien de zomerse fruitsmaak die de perzikjes hebben.  

Ook zo’n zin in haribo?

Heb je nu ineens ook zo’n zin om haribosnoep te kopen? Misschien hebben we je favoriete haribosnoep niet benoemd. Niet getreurd want gelukkig kun je tegenwoordig online al het haribosnoep vinden. Neem eens een kijkje op CandyOnline. Hier vind je een enorm assortiment aan haribosnoepjes en je krijgt het eenvoudig thuis op de deurmat bezorgd.

Terug naar Food
Uw advertentie hier?