Boxspring matchen bij jouw interieur

Het uitzoeken van een boxspring kan vergeleken worden met het uitzoeken van een bank. Er zijn vele verschillende modellen, kleuren én soorten te vinden. Heb jij op de kleurenwaaier de perfecte kleur gevonden, dan heb je vaak nog de keuze uit verschillende soorten hoofdborden. In dit artikel lees je meer over de verschillende boxsprings én de bijpassende interieurs. 

Populairste kleuren boxspring

Zwart 
Doordat zwart een neutrale kleur is kun je deze matchen met allerlei aspecten in jouw interieur. Heb jij een druk behang op je muur of een donkere kleur, een zwarte boxspring is altijd goed. Een extra voordeel aan zwart is dat je niet zo snel vlekken ziet zitten. 

Antraciet
Antraciet is net zoals zwart goed te combineren, mede doordat de kleuren veel op elkaar lijken. Vind je een zwarte of antraciete boxspring te donker? Ga dan voor een wit matras of  topper. 

Taupe
Taupe is ook een zeer populaire kleur voor een boxspring. Een nadeel is dat het niet bij elk interieur past doordat het een mix is van grijs/bruin. In een slaapkamer met een lichte kleur op de muren staat een taupe boxspring wel heel mooi. 

Lichtgrijs
Een lichtgrijze boxspring valt mooi te combineren met lichte kleuren. Een mooie pasteltint of lichte kleur op de muren geeft een mooi effect. 

Bruin 
Bruin is een warme kleur en wordt daarom ook vaak gecombineerd met andere warme kleuren. Door de warme kleuren oogt de slaapkamer al snel gezellig. 

#TIP: Ongeacht de kleur, kinderen vinden een boxspring heerlijk om te spelen in de slaapkamer!

Tips bij het shoppen

  1. Bij vele boxsprings valt hoofdbord vaak meteen op, hier kun je de toon mee zetten in je slaapkamer. Het hoofdbord geeft jouw boxspring een bepaalde uitstraling. Door te variëren met kleuren en materialen kun je het hoofdbord vaak samenstellen naar je eigen smaak. 
  2. Probeer tijdens het maken van keuzes voor je slaapkamer interieur rekening te houden met de vloer. Gebruik de vloer als centraal punt en probeer hier je kleuren en materialen bij te matchen.

Doordat een boxspring hoger is dan een regulier bed geeft dit vaak een luxe uitstraling. Creëer dat hotelkamer gevoel in je eigen slaapkamer en ervaar een fantastische slaapbeleving, iedere nacht opnieuw. 
 

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?