Spelen in de slaapkamer

Spelen in de slaapkamer met de spullen wat kinderen hebben verhoogt de creativiteit. Ze duiken zelf in hun fantasiewereldje en bedenken de leukste, spannendste of stoerste verhalen.

Inrichten van de slaapkamer voor een spelend kind

Wanneer kinderen in de middag thuis komen van school dan willen zij graag gaan spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Dit doen ze het liefste in hun slaapkamer omdat daar al hun spullen liggen. Een van de leukste dingen om te doen is het bouwen van hutten met dekens en lakens. Hiervoor worden vaak stapelbedden of hoogslapers voor gebruikt.

Kinderen kunnen eindeloos hun fantasie gebruiken als zij hutten bouwen of ‘kastelen’ maken. Zij kunnen van alles verzinnen als zij een fort maken van beddengoed. Als ouder zijnde wil je deze manier van spelen stimuleren. Daarom is het zeker het overwegen waard om stapelbed of hoogslaper voor jouw kind te kopen!

Bij Kidsgigant kinderkamers kun je vele verschillende bedden kopen met allemaal leuke accessoires om jouw kind zo veel mogelijk te stimuleren. 

Een leuk kinderbed uitkiezen: Onze tips

Je kan kiezen uit vele verschillende kinderbedden die hartstikke leuk zijn, hier zijn onze tips om een leuk bed uit te kiezen voor jouw kind.

  1. Zoals we al eerder zeiden zijn stapelbedden en hoogslapers hele leuke kinderbedden omdat het meerdere mogelijkheden biedt behalve slapen. Dit soort bedden zijn een echte toevoeging voor de slaapkamer van jouw kind. Heb je twee kinderen die op één kamer slapen? Dan is een stapelbed echt ideaal. Het zorgt dat je meer ruimte overhoudt én jouw kinderen kunnen er leuk op spelen.
  2. Je kan er ook voor kiezen om een stapelbed of hoogslaper te kopen in een bepaald thema. Denk hierbij aan een prinsessenthema of een ridderthema. Daarnaast kan je hoogslapers bijvoorbeeld aanvullen met een glijbaan om het zo nog leuker te maken voor jouw zoon of dochter!
  3. Ook voor oudere kinderen zijn er genoeg bedden beschikbaar. Als jouw zoon of dochter meer bezig moet zijn met huiswerk kun je ervoor kiezen om een hoogslaper met bureau aan te schaffen. Een hoogslaper met een bank naast het bureau is ook zeer populair. Kijk maar eens naar de onderstaande afbeelding en zie wat de mogelijkheden zijn!

Heb jij nog andere tips? Laat het ons weten!

Terug naar Mama
Uw advertentie hier?