De beste zonneproducten voor een zorgeloze zomer!

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de zon. Maar voordat je jezelf blootstelt aan deze schadelijke stralen, moet je op zoek gaan naar producten om je huid te beschermen. We kennen allemaal de standaard zonnebrandcrème, maar er is echt nog veel meer bescherming verkrijgbaar. Zonnegel, zonnemelk, sun pigment control en onzichtbare mist van de Optiphar apotheek zijn hier slechts enkele van. Wil je graag weten wat deze producten voor jouw huid kunnen doen? En welke bescherming ze bieden? Lees hier.

Onzichtbare mist

Heb je ooit gehoord van onzichtbare mist? Dit innovatieve zonneproduct is een vrij nieuw product in de categorie zonnebrandproducten. In tegenstelling tot traditionele zonnebrandcrèmes is onzichtbare mist lichtgewicht en gemakkelijk aan te brengen. Het vormt een onzichtbare laag op je huid die je beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Ideaal natuurlijk voor als je naar het strand gaat, maar ook gewoon voor dagelijks gebruik. Je bent op deze manier ultiem beschermd, zonder een plakkerig gevoel achter te laten.

Sun pigment control

Wil je genieten van de zon en tegelijkertijd je teint behouden? Dan zou je eigenlijk eens moeten kiezen voor sun pigment control. Dit zonneproduct biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen UV-stralen, maar het kan ook de pigmentatie van je huid onder controle houden. Met sun pigment control hoef je je minder zorgen te maken over vervelende pigmentvlekken. Bovendien geeft het je huid een subtiele glans, waardoor je er gewoon stralend uitziet.

Zonnegel

Deze gel wordt snel geabsorbeerd en laat geen vettig residu achter op je huid. Het is waterbestendig, waardoor het ideaal is op dagen dat je gaat zwemmen of surfen. Je hoeft zonnegel ook niet steeds opnieuw aan te brengen (in vergelijking met zonnebrandcrème), zodat je volop kunt genieten van je dag zonder de hele tijd opnieuw in te smeren.

Zonnemelk

Deze traditionele zonnebrandcrème biedt uitstekende bescherming tegen uv straling en is geschikt voor alle huidtypes. De zonnemelk wordt gemakkelijk opgenomen door je huid en zorgt voor een langdurige hydratatie zodat je huid zacht en soepel blijft, zelfs onder de brandende zon en met bruining. De SPF-factor zorgt ervoor dat je huid beschermd is tegen zonnebrand en vroegtijdige veroudering. Het is en blijft een goede keuze.

Terug naar Beauty
Uw advertentie hier?