De leukste telefoonhoesjes van Casimoda

Telefoonhoesjes zijn al een tijd meer dan alleen praktisch. Tegenwoordig maken ze deel uit van je outfit en zijn ze stiekem een weerspiegeling van jezelf. We willen allemaal een tof telefoonhoesje scoren. We besteden immers allemaal aardig wat uren op onze smartphone dus ons telefoonhoesje zal niet onopgemerkt blijven. Natuurlijk hoeven we het niet bij een telefoonhoesje te houden. Wij vrouwen houden er wel van om verschillende outfits samen te stellen. Waarom zou je bij elke outfit hetzelfde telefoonhoesje rocken? Het is deel van onze outfit dus ook hier mag zeker in gevarieerd worden!

Lang leve de printjes

Je hebt zoveel verschillende telefoonhoesjes dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ook Casimoda heeft een ruim assortiment aan telefoonhoesjes. Maar dit vinden wij echt niet erg hoor. Hoe meer keuze des te leuker! 

Telefoonhoesjes met printjes zijn razend populair. En dat is niet zo gek want wie is er nou geen fan van een leuk printje. Je kan het zo minimalistisch en clean of juist zo uitbundig maken als je zelf wil. Kies je voor een rustige marble print of is een drukke bloemenprint helemaal jouw ding? En nee, je hoeft niet bang te zijn dat je met een oud bollig bloemetjesbehang achterop je smartphone zal rondlopen. De printjes van Casimoda zijn namelijk trendy en echt van deze tijd. 

Hoe leuk is het om je outfit een extra boost te geven door middel van een leuk printje op je telefoonhoesje? Draag je een dag wat minder kleur dan kan een kleurig hoesje heel je outfit al naar the next level brengen. Ook is het leuk om de kleuren of het printje van je telefoonhoesje in je outfit te verwerken. Wanneer je voor een tijgerprint hoesje kiest hoef je natuurlijk niet gelijk een jumpsuit met all-over tijgerprint aan te trekken hoor. Maar een detail zoals je ceintuur of crunchy haarband in dezelfde print kan heel fashionable ogen! 

Siliconen telefoonhoesje

Naast de printjes heb je ook nog keuze uit het type hoesje. Zo heb je siliconen hoesjes, een hardcase en een book/flipcase. Een book/flipcase word vaak gekozen voor het gemak. Je kan er je pasjes in kwijt en je scherm is ook gelijk beschermd. Een screenprotector is dan niet meer nodig. Is dit niet jouw ding en heb je liever puur en alleen een achterkant dan kan je kiezen voor een siliconen hoesje of een hardcase.

Een siliconen hoesje heeft een hoop voordelen. Naast het beschermen tegen krassen beschermt een siliconen hoesje ook tegen stoten of vallen. Het absorbeert namelijk de schokken wanneer dit gebeurd.  Andere niet geheel onbelangrijke voordelen zijn dat siliconen telefoonhoesjes vaak langer mee gaan en ook nog een goedkoper zijn. En ze zien er ook nog eens super leuk uit! 

Casimoda is ook bewust van deze voordelen. De collectie Samsung Galaxy S20 hoesje bestaat namelijk geheel uit trendy siliconen telefoonhoesjes. Ook voor andere modellen hebben zij een passend hoesje.

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?