Schade en krassen opgekrast met een screenprotector!

Heb je net je nieuwe smartphone binnen en wil je hem vanaf de eerste seconde nieuw houden? Dan zit er maar één ding op: meteen zorgen voor voldoende bescherming. Dat doe je natuurlijk sowieso met een degelijk hoesje, maar vergeet vooral niet om je mobieltje direct te voorzien van een hoogwaardige screenprotector. Daarmee voorkom je dat je touchscreen binnen de kortste keren vol krasjes en barsten komt te zitten.

Houd je mobieltje als nieuw

Het touchscreen van je mobieltje is erg kwetsbaar en kan snel beschadigen. De beste manier om dit te voorkomen is het gebruik van een goede screenprotector. De meeste screenprotectors zijn óf van glas óf van kunststof. De glazen exemplaren zijn iets duurder, maar ze beschermen actiever. Bij een val jouw smartphone vangt het glas van de screenprotector als het ware de breuk op door zelf éérst te breken. Daarbij blijft het glas van jouw smartphone meestal gewoon heel! Plaats je een plastic screenprotector, dan bescherm je je toestel vooral tegen krasjes en vuil. Ook vervelende schittering van het licht kun je ermee tegengaan. Maar het risico op glasbreuk van jouw touchscreen is wel een tikkeltje groter.

Bescherm ook je privacy

Screenprotectors kunnen niet alleen zorgen voor bescherming van je touchscreen, maar ook voor extra privacy. Door een speciale coating is je beeldscherm namelijk wel voor jou, maar niet voor meekijkers te zien. Ook heb je coatings die juist gemaakt zijn om vette vingerafdrukken te voorkomen. Aan jou de keus! Let wel goed op het merk en type telefoon dat je hebt, want een screenprotector is geen standaard artikel. Het moet namelijk nauwkeurig passen op jouw smartphone, dus de vorm en afmetingen zijn heel belangrijk. Daarom is er voor bijna elke smartphone wel een aparte screenprotector verkrijgbaar, die precies op jouw merk en type past. Als het goed is, kun je bijna niet zien dat er een screenprotector op je touchscreen zit.

Kies voor zekerheid

Screenprotectors worden heel veel verkocht, in fysieke winkels en online. Omdat je de screenprotector online natuurlijk niet eerst even kunt vasthouden, is het belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die goede informatie verstrekt. Meestal kom je dan uit bij een grotere aanbieder die echt werk maakt van goede kwaliteit, een ruime keuze en persoonlijke service. De kans is groot dat je daar voor een nette prijs precies de screenprotector vindt die je nodig hebt.

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?