De mooiste bruidsjurken zijn van kant!

Als bride to be ben je uiteraard op zoek naar je droomjurk. Misschien ben je van mening dat een bruidsjurk met kant ouderwets is. Niets is minder waar. Kant, ook wel lace genoemd, is namelijk helemaal van nu in de bruidsmodewereld. Kant zorgt voor sfeer en een dromerige of een nostalgische touch. Wat zijn de mogelijkheden als je een jurk of jumpsuit met kant wil dragen?

Traditionele trouwjurk met kant

Bij een bruidsjurk met kant denken we vaak aan de traditionele kanten jurk met een kanten sluier. De sluier laten we nu meestal achterwege, maar er zijn tegenwoordig wél veel prachtige trouwjurken en jumpsuits te vinden die volledig van kant zijn gemaakt. Hiermee ga je voor een romantische uitstraling en zorg je vaak voor een subtiel zicht op je borsten. Ook een kanten lijfje dat niet doorschijnend is, maar waar een laagje stof achter zit, is erg stijlvol en classy. Heb je liever een jurk met enkele subtiele kanten details, dan kan je gaan voor mouwen van kant of een kanten lijfje met opengewerkte details of patroontjes.

Leuke bruidstrends met kant

Wil je graag meedoen met de laatste trends, dan is een jurk met een doorschijnende rok en details van kant op het bovenlijfje en de rok een goede keuze. Hiermee zijn je benen licht zichtbaar en zorg je voor een sprookjesachtige look. Ben je liever een vamp tijdens je huwelijksdag? Ga dan voor een trouwjurk van kant met een lange split aan de voorkant. Hiermee mogen je been en sandaaltje gezien worden en voel je je het stralende middelpunt van de dag. Als Ibiza of het strand jouw ideale bruidslocatie is, dan is een simpele bohemian bruidsjurk met een jasje van kant een goed idee.

Vraag advies bij een goede bruidswinkel

Twijfel je nog of je een romantische bruidsjurk met kant wil dragen of een moderne bruidsjumpsuit? Bij een betrouwbare bruidswinkel kan je altijd terecht voor een pasafspraak met al je dierbaren om je heen. Zo kan je op je gemak een trouwjurk vinden met de juiste pasvorm, die eruitziet alsof hij voor je gemaakt is. In veel bruidswinkels kan je een professioneel advies krijgen van stylisten en maakt een coupeuse de jurk perfect voor je op maat. Ervaren stylisten weten bovendien precies welk model flatterend is voor welke bruid. Zo loop je al snel de winkel uit met de perfecte bruidsjurk met kant waarmee alle ogen op je gericht zijn.

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?