Geld besparen op luiers

Tijdens de eerste levensjaren van jouw kind komen de luiers nadrukkelijk aan bod en is het een kostenpost waar iedere ouder tegenaan loopt. Het is namelijk nooit precies te zeggen hoeveel luiers een baby nodig heeft. In het eerste levensjaar worden de meeste luiers gebruikt en dit loopt af na mate de baby ouder wordt. Uiteindelijk zal een baby rond de 7.000 luiers gebruiken. Dit is dus een aardig aantal en hier kan geld op worden bespaard. Lees het artikel verder voor verschillende manieren. 

Manieren van geld besparen

Er zijn verschillende manieren die gebruikt kunnen worden om geld te besparen bij luiers. Dit zijn de meest voorkomende manieren, die je in dit artikel kunt lezen. Mocht je zelf een andere manier gebruiken die fijn is voor jou, dan kun je dit gewoon blijven volgen. Mocht je moeite hebben met het probleem, dan hopen we jou te helpen met de volgende manieren. 

Wasbare luiers

Een luier van katoen kan opnieuw worden gebruikt door deze te wassen. Deze vorm van luiers zorgen voor minder hoge kosten, maar daarentegen wel weer voor meer tijd. Dit zit in het wassen en drogen van de luier. De katoenen luier is overigens vaak beter voor de babyhuid. Mocht jouw baby last hebben van uitslag door de luier, dan kunnen katoenen luiers een goede oplossing zijn. Als laatst zijn katoenen luiers ook beter voor het milieu dan wegwerpluiers. 

Het volgen van aanbiedingen

Er zijn verschillende soorten winkels waar luiers gehaald kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de luiers steeds in aanbieding komen. Door verschillende winkels in de gaten te houden op acties op de luiers, kun je veel geld besparen op het kopen van luiers. Om dit nog eenvoudiger te maken, zijn er verschillende apps die je kunt downloaden op de telefoon, waarmee je zulke acties eenvoudig in de gaten kunt houden.

Verschillende merken luiers

Er zijn verschillende merken die luiers aanbieden. Het kan zijn dat je een favoriete merk hebt, maar het experimenteren van verschillende merken kan vaak geen kwaad. Kijk welke luiers de baby fijn vind en maak hier een besluit op. Mochten er meerdere luiers goed zijn, heb je ook meer keus in de kosten en kun je eenvoudiger besparen door middel van acties. Daarnaast kan een goedkoper huismerk ook voldoen aan jouw wensen. 

Aantal luiers in een verpakking

Het is belangrijk om te kijken hoeveel luiers er in een verpakking zitten. Je kunt dan de prijs delen door de aantal luiers en dan weet je de prijs per luier. Zo kun je erachter komen welke verpakking het voordeligst is, met name gekeken naar voordeelverpakkingen kun je erachter komen of het ook daadwerkelijk voordeliger is. 


 

Terug naar Mama
Uw advertentie hier?