Pregnant?

Voor de eerste keer zwanger? Of misschien wel al de tweede of derde keer? Zwanger zijn blijft een spannend proces waarin je lichaam iedere dag verandert. Deze boeken zijn super handig voor de zwangere vrouw onder ons!

Boeken voor zwangere vrouwen

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden en hier graag meer over weten? Boeken over zwangerschap kunnen je helpen met het hele proces en geven je tips over alles waar je mee te maken krijgt gedurende deze 9 maanden. Wij hebben een aantal leuke en handige zwangerschapsboeken voor je uitgezocht en hieronder opgeschreven. 

De grote geboortegids (€48,96 Bol.com)
Dit boek is geschreven door een verloskundige en een gynaecoloog. Ze vertellen alles wat je moet weten over de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Het boek is betrouwbaar en je vindt er alle antwoorden op jouw vragen. 

Het zwangerschap- en babyboek (€29,99 Bol.com)
Dit boek is anders dan een traditioneel zwangerschapsboek. Diet boek richt zich namelijk op het feestelijke van de zwangerschap en het ouderschap. Ze vertellen hier alle unieke dingen die je meemaakt, maar ook praktische informatie over zwanger zijn, bevallen, voeding, verzorging en nog meer. 

Zwangerschapsboek voor mannen (€14,99 Bol.com)
Wanneer je vrouw of vriendin zwanger is, is het fijn als je je een beetje inleeft in de zwangerschap zo begrijp je namelijk alles. Met dit boek wordt je bijgepraat over alles wat je moet weten over de baby, maar ook over de veranderingen van je vriendin enzovoort. 

Ik ben zwanger (€28,95 Bol.com)
Wanneer je zwanger raakt kan dit spannend en overweldigend zijn. Er veranderd veel en veel vrouwen hebben een hele hoop vragen. In dit boek vind je ontzettend veel adviezen van experts en tips van andere moeders. Je vindt alle informatie over hoe de baby zich ontwikkeld, wat je moet doen op de dag van de bevalling en alles wat je wel en beter niet kunt doen.

Gezond & Energiek Zwanger (€12,85 Bol.com)
Dit boek voor zwangerschap is ideaal om actief te blijven gedurende je zwangerschap. Zo blijf je jezelf gezond en energiek voelen. Verder wordt er voedingsadvies gegeven en kun je alles bijhouden in de negenmaanden-fit agenda. 

Terug naar Mama
Uw advertentie hier?