LIFESTYLE & MORE

Lifestyle is eigenlijk alles wat vrouwen bezig houdt. Bekijk hier alle lifestyle tips!
Breng sfeer in je tuin! 24-06-2022 Met  de cortenstaal creëer je snel gezelligheid in je tuin. Cortenstaal heeft een warme kleur en uitstraling. Er zijn vele tuinartikelen beschikbaar in cortenstaal. Denk hierbij aan brie[...] Hoe organieer je een leuke dag met vriendinnen? 23-06-2022 Als je een manier probeert te vinden om een ​​leuke dag met je vriendinnen te hebben, dan zijn er veel dingen die je samen kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld een picknick Eindhoven organiseren, n[...] Waar moet je op letten bij het kopen van een fauteuil? 20-06-2022 Het kiezen van een perfecte fauteuil is niet zo eenvoudig als het kiezen van andere meubelstukken. Het is omdat je deze stoel als accent stuk in je woonkamer kunt gebruiken. Wanneer je een meubels[...] Sleur in je relatie? Dit kun je er tegen doen 09-06-2022 Voor velen zal dit geen onbekend verhaal zijn. Je houdt zielsveel van partner en jullie zijn al jaren samen, maar de laatste tijd lijkt dat vonkje te missen. Alles is gewoontjes geworden, waardoor[...] Zo vind je altijd unieke cadeaus voor haar 09-06-2022 Soms wil je een vriendin echt eens goed verrassen met een mooi cadeau. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Soms moet je maanden brainstormen voordat je een leuk cadeautje hebt kunnen bedenk[...] Een wijncursus voor beginners volgen 24-05-2022 Wil je meer leren over wijn, inclusief het mixen, proeven en natuurlijk serveren van wijn, dan kun je de training volgen via een online wijncursus. Deze cursus is ook geschikt voor beginners die e[...]
Uw advertentie hier?

Ons dagelijks leven

Er komt onwijs veel kijken in het leven van een vrouw. Het onderwerp lifestyle bevat dan ook meerdere onderwerpen die te maken hebben met ons dagelijks leven. Deze tips helpen jou met dagelijks kwesties betreft liefde, health en interieur.

Healthy way of life

We vinden onze gezondheid belangrijk en letten niet alleen op onze voeding maar ook de wijze waarop we leven. Zo krijg je bij Vrouweninfo tips over hoe je een gezonde levensstijl aan kan houden door bijvoorbeeld beweging, meditatie of andere handige tips. Een gezonde levensstijl is waar wij voor gaan, zowel lichamelijk als mentaal.

Lief, liefde, liefdes

Ook relaties zijn een belangrijk onderdeel van ons leven. Ze kunnen geweldig zijn, even niet zo goed gaan of tot een eind lopen. Om jou op weg te helpen met je liefdesleven hebben wij verschillende artikelen die jou helpen, informeren of misschien wel de ogen doen openen wat betreft relaties, maar ook vriendschappen.

Je inrichting

Wij vrouwen vinden het heerlijk om de inrichting van ons huis of appartement zo nu en dan eens te veranderen. Grote maar zelfs ook kleine aanpassingen kunnen al heel veel verschil uit maken in huis. Lees bij ons de leukste interieur tips voor in je woning.

Stuur jouw lifestyle tips

Wie kan een vrouw nou beter advies geven op het gebied van lifestyle dan andere vrouwen? Wil jij iets delen met andere vrouwen of heb je misschien een handig onderwerp in gedachten die van pas zou komen op onze site? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier met jouw lifestyle tip of onderwerp en misschien staat deze binnenkort wel op onze website.