LIFESTYLE & MORE

Lifestyle is eigenlijk alles wat vrouwen bezig houdt. Bekijk hier alle lifestyle tips!
Waarom lenen we geld? 18-07-2019 Een groot deel van de bevolking heeft op de één of andere manier wel eens te maken gehad met geld lenen. De hypotheek is een voorbeeld van een geldlening, maar er wordt ook vaak geld[...] Fotospots in Amsterdam voor instagram 03-07-2019 Ben jij altijd bezig met het zoeken naar de beste insta-waardige locaties om foto's te maken? Dan ben je zeker niet de enige! Zeker op plekken die nou eenmaal gemaakt zijn om op Instagram te z[...] Kleuradvies voor in je woning 25-06-2019 De kleuren van je interieur bepalen een groot deel van de sfeer in je woning. De ene kleur maakt je woning warm en intiem, terwijl de andere kleur je huis een frisse en levendige look geeft. Het i[...] Tijdloos wonen doe je zo: interieurtips 23-06-2019 Wanneer je in de mode of in je interieur steeds mee gaat met de trend, gaat je portemonnee redelijk snel leeg. Trends verdwijnen namelijk weer net zo snel als ze gekomen zijn. Om het een beetje ma[...] Deze items mogen niet ontbreken in een gezellige woonkamer! 06-06-2019 We hebben allemaal al voor die moeilijke taak gestaan: de woonkamer inrichten. De woonkamer is zowat het paradepaardje van je woning. Het is daar waar je een groot deel van je vrije tijd doorbreng[...] Moeite met in slaap vallen? ASMR! 03-05-2019 In slaap vallen kans soms lastig zijn wanneer je een drukke dag hebt gehad en je nog na ligt te denken over wat er allemaal is gebeurd. Ben jij iemand die moeilijk in slaap kan komen? Lees dan voo[...]
Uw advertentie hier?

Ons dagelijks leven

Er komt onwijs veel kijken in het leven van een vrouw. Het onderwerp lifestyle bevat dan ook meerdere onderwerpen die te maken hebben met ons dagelijks leven. Deze tips helpen jou met dagelijks kwesties betreft liefde, health en interieur.

Healthy way of life

We vinden onze gezondheid belangrijk en letten niet alleen op onze voeding maar ook de wijze waarop we leven. Zo krijg je bij Vrouweninfo tips over hoe je een gezonde levensstijl aan kan houden door bijvoorbeeld beweging, meditatie of andere handige tips. Een gezonde levensstijl is waar wij voor gaan, zowel lichamelijk als mentaal.

Lief, liefde, liefdes

Ook relaties zijn een belangrijk onderdeel van ons leven. Ze kunnen geweldig zijn, even niet zo goed gaan of tot een eind lopen. Om jou op weg te helpen met je liefdesleven hebben wij verschillende artikelen die jou helpen, informeren of misschien wel de ogen doen openen wat betreft relaties, maar ook vriendschappen.

Je inrichting

Wij vrouwen vinden het heerlijk om de inrichting van ons huis of appartement zo nu en dan eens te veranderen. Grote maar zelfs ook kleine aanpassingen kunnen al heel veel verschil uit maken in huis. Lees bij ons de leukste interieur tips voor in je woning.

Stuur jouw lifestyle tips

Wie kan een vrouw nou beter advies geven op het gebied van lifestyle dan andere vrouwen? Wil jij iets delen met andere vrouwen of heb je misschien een handig onderwerp in gedachten die van pas zou komen op onze site? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier met jouw lifestyle tip of onderwerp en misschien staat deze binnenkort wel op onze website.