Methoden om af te vallen

Er zijn allerlei redenen waarom mensen te zwaar worden. De één heeft er aanleg voor, soms is een ziekte de veroorzaker van overgewicht, maar bij het grootste deel van de mensen wordt er gewoon structureel te veel gegeten. Het overtollige voedsel dat we binnenkrijgen wordt opgeslagen als vet. Je kunt dat tegengaan met extra bewegen, bijvoorbeeld door een flinke wandeling of een eindje hardlopen een vast onderdeel van de dag te maken. Voor wie er niet in slaagt om op deze manier een halt toe te roepen aan zijn gewichtstoename zijn er hulpmiddelen beschikbaar. Sommige zijn eenvoudig in het dagelijks leven te integreren en voor andere moet je meer moeite doen.

De zin in eten beïnvloeden

Een relatief eenvoudige manier om minder te eten is een product te gebruiken dat de eetlust vermindert. Dat kan door gebruik te maken van afslankdruppels. Deze druppels moeten ongeveer een uur voor de maaltijd worden ingenomen. Het gevolg is, dat je minder zin hebt aan eten en dus minder opschept. Je zal merken dat je in de uren na de maaltijd geen hongergevoel krijgt. Het afvallen gaat met deze druppels vaak niet zo snel, maar wel gestaag. De ervaring is, dat mensen die de druppels voor langere tijd hebben gebruikt, er op den duur in slagen om zelf de hoeveelheid eten die ze consumeren te beperken.

Tip: Hoe voorkom je een opgeblazen buik

Ingrijpende maatregelen

Als het met de eerder beschreven methoden niet lukt om af te vallen is er een ingrijpende methode. Die biedt een grote kans op succes. Deze methode, die intermittent fasting wordt genoemd, geeft de vrijheid om vier dagen in de week gewoon te eten. De andere drie dagen worden er capsules ingenomen. Daarnaast mag er niets worden genuttigd. Omdat het om vegetarische capsules gaat, is deze methode ook geschikt voor personen die geen vlees eten. Deze methode heeft het meeste effect als ook het standaard eetpatroon wordt gewijzigd naar meer caloriearm voedsel.

Tip: Lees deze suggesties voor healthy food and recipes

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?