Silent disco feest zonder geluidsoverlast

Iedereen die een feest wil organiseren waarbij gedanst kan worden zal er rekening mee moeten houden dat dit een flinke hoeveelheid geluidsoverlast met zich meebrengt. Dat is niet meer nodig na de uitvinding van de silent disco. Bij een silent disco heeft iedereen op de dansvloer een draadloze koptelefoon op. Daarop kun je naar de muziek van de DJ luisteren en helemaal uit je bol gaan op de dansvloer. Een silent disco huren is minder kostbaar dan dat je een DJ met installatie moet huren. Er is voor een paar tientjes al een silent disco te huur voor een klein feestje met 10 personen.

Hoe werkt een silent disco?

Een silent disco is online te reserveren. Je kunt kiezen voor pakketten van 10 tot 200 hoofdtelefoons. Die worden per post naar je toegestuurd en je mag de set twee dagen gebruiken. Daarna moet je het complete pakket weer terugsturen. In een pakket zit het gereserveerde aantal draadloze hoofdtelefoons, die allemaal volledig zijn opgeladen. Daarnaast bevat het pakket een zender. Op deze zender moet je zelf een mengtafel of een laptop aansluiten om de muziek af te kunnen spelen. De koptelefoons zijn heel eenvoudig te bedienen. Er is een aan/uit-schakelaar op, een knop om één van de drie zenderkanalen te kiezen en een volumeregeling.

Tip: alle foto hotspots in Amsterdam.

Grote feesten

Met een silentdisco huren is het mogelijk om feesten voor grote aantallen personen te organiseren. Het grootste standaardpakket bevat 200 koptelefoons, maar op aanvraag kunnen er meer hoofdtelefoons worden geleverd. Een extra dimensie van zo’n feest is, dat er met drie DJ’s tegelijk kan worden gedraaid. Op de dansvloer kan het publiek het kanaal kiezen van de DJ die ze het leukst vinden. Voor elk kanaal is een aparte zender nodig. Een zender heeft een bereik van ongeveer 100 meter. Als je wilt kun je dus een silent disco houden op een terrein ter grootte van een half voetbalveld.

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?