De aantrekkingskracht van een trampoline

Voor kinderen is een trampoline één van de leukste stukken speelgoed. Vaak wordt een trampoline jarenlang gebruikt. Het is een stuk speelgoed dat ervoor zorgt dat je kind gezond is en extra beweging krijgt. Doordat er vaak vriendjes uit de buurt komen spelen is het bij jou in de tuin dus altijd gezellig. Voor het speelplezier maakt de vorm van een trampoline niet uit, maar als je kinderen het springen op een trampoline als sport willen gaan beoefenen is het goed om te kiezen voor een rechthoekige trampoline. Die heeft dezelfde vorm als de trampolines waarop professionele sporters springen en zijn voor kinderen een motivatie om steeds moeilijker sprongen aan te leren.

Etan trampolines

Om een ruime keus te hebben kun je het beste een trampoline bestellen bij Etan. Er zijn trampolines op een frame en trampolines die in de grond moeten worden gegraven. Bij de springmat kan worden gekozen uit een ronde, vierkante en rechthoekige vorm. Elke vorm is verkrijgbaar in diverse maten, zodat je een trampoline kunt bestellen die goed bij het formaat van je tuin past. Een fijne extra service van Etan is de montage service. Als je daarvan gebruik maakt zorgen de monteurs van Etan dat de trampoline bij jou thuis in elkaar wordt gezet. Bij een ingegraven trampoline zullen ze ook het gat graven en de overtollige aarde afvoeren.

Veiligheid voorop

Ongeacht het soort en de afmetingen van je trampoline moet er altijd aandacht zijn voor de veiligheid. Dat betekent dat een trampoline moet zijn voorzien van randen of kussens die voorkomen dat je bekneld raakt tussen de veren. Een veiligheidsnet zorgt ervoor dat je niet buiten de trampoline kunt vallen. Als je trampoline na een aantal jaren defecten begint te krijgen is het goed om Etan te benaderen. Alle kapotte onderdelen kunnen worden vervangen. Door alert te zijn op de veiligheid kun je voorkomen dat er ernstige blessures ontstaan. Je kinderen kun je zo met een gerust hart buiten laten spelen.

Terug naar Mama
Uw advertentie hier?