LIFESTYLE & MORE

Lifestyle is eigenlijk alles wat vrouwen bezig houdt. Bekijk hier alle lifestyle tips!
Bouwkundige keuring - Waar op te letten? 18-08-2023 Het avontuur begint wanneer je dat ene huis tegenkomt dat je hart sneller doet kloppen. Je ziet jezelf al helemaal wonen in een charmante woning met karakter. Maar voordat je verstrikt raakt in je[...] Een duurzame vloer kopen? Kies voor tegels! 30-06-2023 Vind je duurzaamheid belangrijk? Dan is het goed om in je huis zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Als je je interieur aan het (her)inrichten bent, is het slim om milieuvriendelijke[...] De nieuwste interieurtrends en hoe je ze kunt toepassen 15-06-2023 Het inrichten van een huis is een leuke en creatieve manier om je persoonlijke stijl te uiten. Het kan echter lastig zijn om te weten welke interieurtrends momenteel populair zijn en hoe je ze kun[...] Elektrische fiets vs traditionele fiets: wat is het verschil? 02-06-2023 Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets, is er een grote kans dat je op zoek bent naar een elektrische fiets. Elektrische fietsen zijn tegenwoordig erg populair geworden, vooral omdat ze de acti[...] 5 eenvoudige mindfulness-oefeningen voor vrouwen om stress te verminderen en balans te vinden 24-05-2023 In het drukke leven van vandaag is het belangrijk om momenten van rust en ontspanning te vinden. Mindfulness-oefeningen zijn een effectieve manier om stress te verminderen en balans in je leven te[...] Onmisbare hulpmiddelen voor de verzorging van een naaste thuis 15-05-2023 Mantelzorg is een prachtige taak, waar veel bij komt kijken. Als mantelzorger ben jij verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van een naaste. Vaak is dit een familielid, partner, of een goede[...]
Uw advertentie hier?

Ons dagelijks leven

Er komt onwijs veel kijken in het leven van een vrouw. Het onderwerp lifestyle bevat dan ook meerdere onderwerpen die te maken hebben met ons dagelijks leven. Deze tips helpen jou met dagelijks kwesties betreft liefde, health en interieur.

Healthy way of life

We vinden onze gezondheid belangrijk en letten niet alleen op onze voeding maar ook de wijze waarop we leven. Zo krijg je bij Vrouweninfo tips over hoe je een gezonde levensstijl aan kan houden door bijvoorbeeld beweging, meditatie of andere handige tips. Een gezonde levensstijl is waar wij voor gaan, zowel lichamelijk als mentaal.

Lief, liefde, liefdes

Ook relaties zijn een belangrijk onderdeel van ons leven. Ze kunnen geweldig zijn, even niet zo goed gaan of tot een eind lopen. Om jou op weg te helpen met je liefdesleven hebben wij verschillende artikelen die jou helpen, informeren of misschien wel de ogen doen openen wat betreft relaties, maar ook vriendschappen.

Je inrichting

Wij vrouwen vinden het heerlijk om de inrichting van ons huis of appartement zo nu en dan eens te veranderen. Grote maar zelfs ook kleine aanpassingen kunnen al heel veel verschil uit maken in huis. Lees bij ons de leukste interieur tips voor in je woning.

Stuur jouw lifestyle tips

Wie kan een vrouw nou beter advies geven op het gebied van lifestyle dan andere vrouwen? Wil jij iets delen met andere vrouwen of heb je misschien een handig onderwerp in gedachten die van pas zou komen op onze site? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier met jouw lifestyle tip of onderwerp en misschien staat deze binnenkort wel op onze website.