Stoere outfit samenstellen met items van leer

Ben je op zoek naar enkele stoere kledingstukken voor je garderobe? Kijk eens naar een dames leren jas, of bijvoorbeeld een leren broek. Ook een jurk of rok van leer kan een waardevolle toevoeging zijn aan je kledingkast. Het gebruik van leren items biedt je verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat je items van leer eenvoudig met andere kledingstukken combineert. Een zwarte leren rok met een wit shirt staat prachtig! Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld een donkerrood shirt boven een cognac kleurige dames leren broek. Door maar één leren item te gebruiken en dit te combineren met hippe shirts, een spijkerjasje of bijvoorbeeld sportieve sneakers voorkom je dat een outfit té stoer voor je wordt.

De juiste leren broek voor dames kopen

Hoe weet je of een leren broek goed valt? Je wilt voorkomen dat de broek al snel vormloos wordt, door het uitlopen van het materiaal. Het is om deze reden verstandig te kiezen voor een leren broek die strak aansluit op de huid. Dit accentueert niet alleen je vrouwelijke vormen, maar zorgt er daarbij voor dat de broek langer mooi blijft. Wees niet bang iets meer voor een leren broek te betalen; hier profiteer je op de langere termijn van. De kwaliteit van het leer heeft een grote impact op de duurzaamheid ervan. Een kwalitatief goed model gaat veel langer mee en is tijdloze mode! Beter voor je portemonnee en het milieu. Let tot slot op de kleur van het leer; zit er een glans op de broek, of is deze mat? Vaak wordt een matte kleur als chique gezien.

Combineer je leren kledingstukken met andere items

Wellicht hangt je kledingkast momenteel al vol met hippe sweaters en leuke shirts. Ideaal, wanneer je de leren items wilt combineren met kledingstukken die je al hebt. Eerder werd het voorbeeld van een hip wit t-shirt boven een leren rok al genoemd. In de wintermaanden zou je voor de combinatie van een sweater boven een leren broek kunnen kiezen; het geeft je een casual look. Of denk aan een sweater boven een rok, waarbij je de sweater combineert met een tailleriem. Ook dit past goed bij een casual stijl.

Schoenen bij je leren broek of rok kiezen

Denk niet alleen na over hetgeen je boven de leren broek of rok draagt, maar ook over je schoenen eronder. Ga je voor de hippe witte sneakers die steeds meer mensen dragen, of toch voor een nette schoen met hak of enkellaarsjes? Onder een spijkerrok zou je voor leren laarzen kunnen kiezen.

Terug naar Fashion
Uw advertentie hier?