Zo vind je altijd unieke cadeaus voor haar

Soms wil je een vriendin echt eens goed verrassen met een mooi cadeau. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Soms moet je maanden brainstormen voordat je een leuk cadeautje hebt kunnen bedenken. Het kan dus een flinke klus zijn voordat je hebt gevonden wat je wil geven. Om deze worsteling wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder een aantal tips verzameld die je zullen leiden naar het het perfecte cadeau voor haar. Verras je vriendin met een uniek en persoonlijk cadeau!

Gepersonaliseerde cadeaus doen het altijd goed

Met een uniek cadeau laat je aan je vriendin zien hoeveel je om haar geeft. De beste manier om dit over te brengen is door iets persoonlijks cadeau te doen. Het hoeft geen gigantische gift te zijn, maar juist iets waar ze waarde aan kan hechten. Een mooi voorbeeld is om haar een cadeau te doen waar haar naam in gegraveerd staan. Ook foto’s worden vaak gebruikt, bijvoorbeeld van een leuke herinnering met de vriendengroep in Amsterdam. Deze gepersonaliseerde producten kunnen van alles zijn: denk aan kaarsenhouders, een puzzel of een boeket met persoonlijk randje. Meestal zijn het producten die je vriendin in de woonkamer kan plaatsen, zodat ze altijd kan herinnerd worden aan jouw gegeven cadeau.

Het perfecte cadeau voor de grootste theeleut

Het is altijd een goed idee om in te spelen op de interesses en hobby’s van je vriendin. Houdt je vriendin bijvoorbeeld erg van thee? Dan kun je een theeglas met persoonlijke gravering cadeau doen. Je kan haar naam erop laten zetten of kies een leuke quote uit. Om het cadeau uit te breiden kun je een thee-set erbij doen, zodat je vriendin haar eigen thee kan samenstellen. Dit pakket bestaat uit meerdere ingrediënten zodat je je eigen blend kan maken. Het perfecte cadeau voor een theeleut én erg persoonlijk!

Dit idee werkt natuurlijk ook met andere interesses. Als je vriendin gek is op wijn kun je ervoor kiezen om een wijnglas te personaliseren en dit te combineren met een wijn proefpakket. In dit proefpakket ontvang je meerdere kleine flesjes wijn zodat je allerlei smaken kunt uittesten. Maak er een gezellig dagje van en probeer met elkaar de verschillende soorten wijn uit of volg zelfs een wijncursus!

Wat geef je cadeau aan iemand die je niet goed kent?

Het is ook mogelijk dat je iemand een cadeau wil geven die je niet zo goed kent. Ook dan zijn er nog genoeg leuke cadeaus voor haar te vinden. Je kunt bijvoorbeeld chocolade cadeau doen en haar naam erop laten zetten om het net wat specialer te maken. Chocolade is altijd goed! Als je echt helemaal niets weet van de persoon, dat is het geven van een cadeaubon een veilige optie. Doe bijvoorbeeld een fashion of tijdschriftenbon cadeau zodat ze zelf iets kan uitzoeken.

Mocht je willen laten zien dat je moeite in het cadeau hebt gestopt, dan kun je zelf een taart of andere zoetigheden bakken en cadeau doen. Dat telt ook als een gepersonaliseerd cadeau voor haar, maar dan op een compleet andere manier!

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?